Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Nie to normalneMam się tego obawiać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie to normalneMam się tego obawiać?
Zwykle mam 33 dniowe cykle raz miałam 34 dni. Jasne że testowalam wczoraj ale też negatyw więc czekam dalej na rozwój wydarzeńJeszcze nie testowałas ?
Czy takie długie cykle się zdarzają u Ciebie?
A gdzie jest test gdzie myślałaś że była owuHej dziewczyny testuje od 9 dc i mysle ze 10 byla owu i przegapilam test gorny dzisiejszyZobacz załącznik 903318
2 od doluA gdzie jest test gdzie myślałaś że była owu
Jak dla mnie żaden tu pozytywny nie jest.Hej dziewczyny testuje od 9 dc i mysle ze 10 byla owu i przegapilam test gorny dzisiejszyZobacz załącznik 903318
To tak jak u mnie też mam cykle między 33 a 36 zdażył się też 43 ale to wtedy dużo na siłowni ćwiczyłam i dla tego były takie opóźnienia . A teraz też mi się spóźnia już 11 dzień !!!! Oszalaje niech ta @ przyjdzie bo na dzidziusia się nie nastawiam .Zwykle mam 33 dniowe cykle raz miałam 34 dni. Jasne że testowalam wczoraj ale też negatyw więc czekam dalej na rozwój wydarzeń
To spokojnie owulak jeszcze nie przyszla możesz być spokojna muszą być dwie mocne krechy powodzenia dalej w testowaniu2 od dolu
Kamien z serca dziękuję[emoji10]Jak dla mnie żaden tu pozytywny nie jest.
SuperTo spokojnie owulak jeszcze nie przyszla możesz być spokojna muszą być dwie mocne krechy powodzenia dalej w testowaniu