reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Magda 2791 u mnie chyba też już 13cs ;), tragedia jak to się ciągnie. Do mnie @zawita za 2 dni także będą emocje w październiku, aczkolwiek ja już nic nie mierzę i nie sprawdzam. U mnie to się nie sprawdza i tyle:wściekła/y:

reklama
Nie ma za co :) ja biorę magnez B6 .ale tak jak piszesz najlepiej się skonsultować z położną. Dużo odpoczywaj i nic ciężkiego nie dźwigaj :)
4go idę na prenatalne to zapytam wtedy [emoji8] jeszcze raz dziękuję. Odpoczywam właśnie dziś [emoji17] Bo nogi to koszmar naprawdę bolą i mam skurcze w nich i ciężko mi się śpi [emoji17] No i skacze mi ta powieka od wczoraj już i tak mi już coś nie pasowało, bo zawsze jak tak miałam to od razu magnez. Ale teraz na własną rękę nie będę brała nic [emoji17] przemęcze się do 4go. I jeszcze takie skurcze mnie łapią w macicy ale nie plamie ani nic musiałam się naprawdę przemęczyć [emoji17] Ale boli w pachwinach więc to pewnie też się rozciąga tam wszystko

@Magda 2791 u mnie chyba też już 13cs ;), tragedia jak to się ciągnie. Do mnie @zawita za 2 dni także będą emocje w październiku, aczkolwiek ja już nic nie mierzę i nie sprawdzam. U mnie to się nie sprawdza i tyle:wściekła/y:
Ja w tym cyklu wysyłam męża na badania już nie ma na co czekać jego też trzeba sprawdzić.... Ja tylko mierze temperaturę jakoś tak polubiłam to robić i dzięki temu wiem co się dzieje z owu choć w tym cyklu nie miałam spadku temp przed @... Spadła o 0,1 stopnia czyli nie wiele a w nocy przyszła @...... Te cykle strasznie się dluza, jakbym zaszła w ciążę jak zaczęliśmy się starać to już maleństwo byłoby na świecie.... Mi coraz bardziej jest to obojętne czy jest @ czy nie nawet nie chce mi się już plakac jak się pojawia tak jak kilka cykli wcześniej....

reklama
@Fleur86 mam nadzieję że do końca roku się uda, w przyszłym tygodniu wysyłam męża na badania może to tam gdzieś jest problem.....
@Malaga00 ja zbieram naklejki na jeża ale mam dopiero 26 naklejek :(
My mamy jeżyka i mlody z nim.od kilku dni śpi tak go polubił

Załączniki

• 20180929_225512.jpg
    20180929_225512.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 85
Do góry