Julia198805
Fanka BB :)
Super dziewczyny dziękuję za kazda podpowiedzU mnie tez o wiele lepiej wyłapuje owu test robiony wieczorem lub późnym popołudniem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super dziewczyny dziękuję za kazda podpowiedzU mnie tez o wiele lepiej wyłapuje owu test robiony wieczorem lub późnym popołudniem.
Trafilam i to w cyklu w ktorym gin stwierdzil ze owu nie bedzie bo pecherzyk za maly jak na ten dc i ze raczej szykuje sie on do kolejnego cykluI treafilas[emoji138][emoji128]
Noo i masz oni tez robia z mozgu wodeTrafilam i to w cyklu w ktorym gin stwierdzil ze owu nie bedzie bo pecherzyk za maly jak na ten dc i ze raczej szykuje sie on do kolejnego cyklu
Ja nie dalam wiary jego slowom bo wiem ze nie mam owu ksiazkowo moja jest bardzo rozna.. Jednego razu mialam w 23dc a teraz byla w 17dc.Noo i masz oni tez robia z mozgu wode
Okropnie niesprawiedliwe...Matko;( to jakaś plaga ;( czemu życie jest takie niesprawiedliwe (
Ja zebym zmienila myslenie to wogole musze zajsc w ta ciaze13cykli, 1 pazdziernika minął by rok staran [emoji4]Ja tez sie boje ale jakos nie chce dopuszczać do siebie złych mysli, jak juz wreszcie udalo to.musi byc dobrze [emoji4]
Dawaj Malinka zdjecie.Boziuuu straszne.
Nie umiem znaleźć odpowiedzi na to dlaczego nas kobiety to spotyka.
Chcialam wstawic zdj mojej dumnej Julii ale w tych okolicznościach nie ma sensu.
Ze mna się nie kontaktowała. Na pewno da nam znac jak bedzie gotowa.Wie ktoś co u Migdalove ? Bardzo się martwię o nią