reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511

Załączniki

• IMG_20180929_130559.jpg
    IMG_20180929_130559.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 118
reklama
Mnie to przeraza... ja to sama sie boje zajsc w ciaze no tyle teraz tych poronien:(
Powiem ci, że teraz to czasami mam wrażenie że jest więcej poronień niż ciąż donoszonych, nie mówiąc o problemach bo ja ostatnio nie słyszałam od żadnej z koleżanek żeby donosiły ciążę bez leków czy większych problemów, jak nie na podtrzymaniu to leżenie masakra ! A ja boje się jeszcze bardziej z jednej strony pragnę dziecka, a z drugiej boje się ciąży, boje się poronienia kolejnego :( teraz sobie mówię że powiem o ciąży rodzinie jak będę w jakimś bezpiecznym tygodniu, ale czy którykolwiek tydzień jest bezpieczny ? Ostatnio zaczynam mocno w to wątpić :(

Powiem ci, że teraz to czasami mam wrażenie że jest więcej poronień niż ciąż donoszonych, nie mówiąc o problemach bo ja ostatnio nie słyszałam od żadnej z koleżanek żeby donosiły ciążę bez leków czy większych problemów, jak nie na podtrzymaniu to leżenie masakra ! A ja boje się jeszcze bardziej z jednej strony pragnę dziecka, a z drugiej boje się ciąży, boje się poronienia kolejnego :( teraz sobie mówię że powiem o ciąży rodzinie jak będę w jakimś bezpiecznym tygodniu, ale czy którykolwiek tydzień jest bezpieczny ? Ostatnio zaczynam mocno w to wątpić :(
To prawda ;(

reklama
Eh a ja się przeciążyłam [emoji17] I mam skurcze. Byliśmy na zakupach i tak mnie bolało [emoji17] Nie wiem czy brać nospe czy luteine jedną więcej dziś [emoji17] boje sie

Do góry