Dawaj Malinka zdjecie.
Ogolnie przeraza mnie to ze teraz tak ciezko o ciaze i ja utrzymac![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawaj Malinka zdjecie.
Ogolnie przeraza mnie to ze teraz tak ciezko o ciaze i ja utrzymac![]()
Wiem, wiem eh jakie to wszystko jest niesprawiedliweZe mna się nie kontaktowała. Na pewno da nam znac jak bedzie gotowa.
Masz rację ale strasznie się dluzy i wydaje mi się to takie odległe..Uroczy widok
Nie obejrzysz sie a zaraz bedzie trzymac na raczkach swoje rodzenstwo.
Powiem ci, że teraz to czasami mam wrażenie że jest więcej poronień niż ciąż donoszonych, nie mówiąc o problemach bo ja ostatnio nie słyszałam od żadnej z koleżanek żeby donosiły ciążę bez leków czy większych problemów, jak nie na podtrzymaniu to leżenie masakra ! A ja boje się jeszcze bardziej z jednej strony pragnę dziecka, a z drugiej boje się ciąży, boje się poronienia kolejnegoMnie to przeraza... ja to sama sie boje zajsc w ciaze no tyle teraz tych poronien![]()
Musi13cykli, 1 pazdziernika minął by rok staran [emoji4]Ja tez sie boje ale jakos nie chce dopuszczać do siebie złych mysli, jak juz wreszcie udalo to.musi byc dobrze [emoji4]
To prawda ;(Powiem ci, że teraz to czasami mam wrażenie że jest więcej poronień niż ciąż donoszonych, nie mówiąc o problemach bo ja ostatnio nie słyszałam od żadnej z koleżanek żeby donosiły ciążę bez leków czy większych problemów, jak nie na podtrzymaniu to leżenie masakra ! A ja boje się jeszcze bardziej z jednej strony pragnę dziecka, a z drugiej boje się ciąży, boje się poronienia kolejnegoteraz sobie mówię że powiem o ciąży rodzinie jak będę w jakimś bezpiecznym tygodniu, ale czy którykolwiek tydzień jest bezpieczny ? Ostatnio zaczynam mocno w to wątpić
![]()