martoosia04
Fanka BB :)
A ja dzwoniłam do takiej kliniki w Poznaniu co zajmuje się parami, które nie mogą zajść w ciąże i oni właśnie mają w pakiecie wszystkie badania i jutro jadę je zrobić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super jaki koszt takich badanA ja dzwoniłam do takiej kliniki w Poznaniu co zajmuje się parami, które nie mogą zajść w ciąże i oni właśnie mają w pakiecie wszystkie badania i jutro jadę je zrobić
Razem idziecieA ja dzwoniłam do takiej kliniki w Poznaniu co zajmuje się parami, które nie mogą zajść w ciąże i oni właśnie mają w pakiecie wszystkie badania i jutro jadę je zrobić
Super jaki koszt takich badan
Super,my najbliżej mamy Kato rozwazamy insynuacje ale w odleglym czasie gdyby nie wychodzilo. Dzis zamowilam testy owulacyjne. Trzymam kciuki za dobre wynikiLink do: Cennik - Klinika leczenia niepłodności: Poznań | InviMed - Klinika leczenia niepłodności - Invimed
Tu link i sprawdź co cie tam interesuje. Ogólnie w Poznaniu wszędzie bardzo podobne ceny. A tu przynajmniej wszystko w jednym miejscu. Bez jeżdżenia do kilku labo.
Ja już po wizycie. Niestety nic nie było widać, dosłownie nic. Lekarz mnie uspokoił że to wcale nie musi być pozamaciczna i za 12 dni czyli 8 października mam kolejną wizytę. Jutro jadę na badania krwi, moczu i na betę. Ogólnie lekarz tak jakby coś tam widział, ale mówi, że musimy dać chwilę czasu.
Ja właśnie też używam czasem Lavazza Oro, koniecznie spróbuj Ily ja mam Cafe Filtrato medium roast są różne rodzaje. W sumie to jest mój numer jeden.
A w którym jesteś tyg? Ja chyba że trzy wizyty zaliczyłam zanim było coś widać sprawdził Ci pewnie jajniki i miejsca poza macica i skoro tam nic mi ma to pewnie N następnej wizycie dzidziuś pokaże się w macicyJa już po wizycie. Niestety nic nie było widać, dosłownie nic. Lekarz mnie uspokoił że to wcale nie musi być pozamaciczna i za 12 dni czyli 8 października mam kolejną wizytę. Jutro jadę na badania krwi, moczu i na betę. Ogólnie lekarz tak jakby coś tam widział, ale mówi, że musimy dać chwilę czasu.