Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie marketingiem [emoji23] Prenatal w DOZ z odbiorem w aptece 24,99 bo stacjonarnie 38 zł :/
Jutro [emoji16]Czyli dobrze?? Kiedy termin @?![]()
U mnie w aptece jednej najtaniej stacjonarnie 33 złKurcze, co oni takie drogie ceny mają stacjonarnie ? Ja prenatal uno kupuje w aptece słonecznej normalnie stacjonarnie za dwadziescia pare złotych i w aptece Ziko też ostatnio pytałam to mają po 26 zł też stacjonarnie.
Hahahahaha ale by było [emoji3]Mi non stop wyskakują kolejne pryszcze.![]()
Ojej no to oby nie przyszla @! Będziesz testować czy odpuszczaszJutro [emoji16]
Trzymam mocno kciuki kochana!Hahahahaha ale by było [emoji3]
No u mnie było tak, ze miałam po @ 36 (a norma bodajże do 26) a w 21 dc już 12... także u mnie znacznie spadłoTak ale te wartości są bardzo zbliżone jeśli jest podwyższona to nagle nie spadnie ci do 15, a stres rzeczywiście powoduje, że ona wzrasta