reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dzisiaj przyszedł do mnie zestaw od mamy ginekolog. :)
Zobacz załącznik 900021
Podoba mi sie torba bo wyglada na duza i solidna. Co o niej myślisz?
Już myslalam, że ten cykl jest tym trafionym, a dziś temp. ciut w dol, wzdęcie jak przed @. I takie przeczucie, że się nie udało jednak.
Kiedy masz termin @? Ja tez wierzę w ten cykl.
Dziewczyny, głównie te po poronieniu umawiałyście się odrazu do lekarza na wizytę czy tylko pisaliście o leki ? Mój gin mówi żeby odrazu się pojawić po leki, ale w sumie i tak nic nie zobaczy jak będzie to w terminie @...
Ja jestem po 2 poronieniach i nie dostaje lekow. Nawet nie pytałam bo wiem, że tu nie dają. Zapytałam o to po pierwszym poronieniu i dostałam taka odpowiedź. Więcej nie pytałam. Wiem, że mogę donosic zdrowa ciążę bo już dwie donosilam dlatego nie upieram się przy lekach podtrzymujacych ciążę.
Mi non stop wyskakują kolejne pryszcze. ;)
Ja w pi3rwszych tygodniach zawsze mam sporo krost, ale już pomału zaczyna się cera oczyszczać czyli jest dobrze i już tak powinno zostać.

Dziewczyny jeśli któraś coś do mnie pisała to przepraszam, ale tyle piszecie że nie sposób nadrobić przy tym moim urwisie :-D

Jak Wam mija wieczór? Mnie cały dzień boli głowa :dry: jakaś taka wypluta jestem...

Podoba mi sie torba bo wyglada na duza i solidna. Co o niej myślisz? Kiedy masz termin @? Ja tez wierzę w ten cykl.Ja jestem po 2 poronieniach i nie dostaje lekow. Nawet nie pytałam bo wiem, że tu nie dają. Zapytałam o to po pierwszym poronieniu i dostałam taka odpowiedź. Więcej nie pytałam. Wiem, że mogę donosic zdrowa ciążę bo już dwie donosilam dlatego nie upieram się przy lekach podtrzymujacych ciążę.Ja w pi3rwszych tygodniach zawsze mam sporo krost, ale już pomału zaczyna się cera oczyszczać czyli jest dobrze i już tak powinno zostać.
Torba jest naprawdę solidna, mam taką drugą z rossmanna niedawno kupioną i się chowa przy tej od mamy ginekolog. Czuć w rękach, że jest cięższa i grubsza, dobrze uszyta i wytrzyma bardzo duże, ciężkie zakupy. :)

a wez nie mow nie mialam zadnych pryszczy... wczoraj zrobilo mi sie cos na plecach i boli paskudnie.. na twarzy a dokladniej na brodzie 2 bolesne jeden obok drugiego i czuje juz pod zuchwa z lewj str. jakas plaga ja nigdy tyle nie mialam...
a tesciowa dzis do mnie ze jakos ladnie na buzi wygladam.. tak inaczej haha
no jak mdlosci minely to co sie dziwic.. ale ona dopatruje sie juz ze bedzie syn co by ród naziskiem przedluzyl bo tylko moj M zostal i wwyginie ich nazwisko;p
Ja od początku ciąży mam takie problemy z cerą,że masakra. Wysypało mi całą brodę,wygląda to paskudnie, nie mogę sobie z tym poradzić.... :( wcześniej miałam gładką cerę, raz na jakiś czas pojedynczy pryszcz. Od początku wszyscy mi mówili,że to na dziewczynkę, że urode zabiera itd. A to się okazało,że chłopczyk :) więc kolejna zabobonowa bzdurka:)

Ja od początku ciąży mam takie problemy z cerą,że masakra. Wysypało mi całą brodę,wygląda to paskudnie, nie mogę sobie z tym poradzić.... :( wcześniej miałam gładką cerę, raz na jakiś czas pojedynczy pryszcz. Od początku wszyscy mi mówili,że to na dziewczynkę, że urode zabiera itd. A to się okazało,że chłopczyk :) więc kolejna zabobonowa bzdurka:)
Ja mam całą twarz w syfkach od początku ciąży

reklama
Do góry