reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mi chodziło o tzw " koryto" przyjezdza kurier z jedzeniem z restauracji pięknie udekorowane. Na 12 osób 5 rodzajów mięsa kluski śląskie ziemniaki opiekane różne kapusty. Sosik. I taki interes 290zl bez stania przy garach. Ale ciasta i tort robię sama. Nie będę mieć czasu na zrobienie kolacji. Trochę mnie w pracy wyrolowali z powodu L4
Za 290 zł to też bym brała, u mnie catering na 11 osób bez żadnych rewelacji około 500 zl

reklama
Za takie pieniądze bym brała katering bez zastanowienia. Więcej cie wyniosą zakupy na to wszystko jakbyś chciała sama robic. A i nie narobisz sie wcale.

Ja robię zawsze takie imprezy sama ;) ale staram się robić coś mało wymagającego np sałatka z brokułami i łososiem, sałatka z fetą, karkówka w przyprawach z "pomysłu na..." piecze się sama w piekarniku ;) zawsze coś teście zrobią np kurczak faszerowany, a moja mama dewolaji kilka;) ciasto w sumie szwagierka piecze bo ma zdolności skubana [emoji28] i imprezka gotowa ;) czasem jakieś leczo ;) a teraz chce jeszcze zrobić zupę coś w stylu gulasz po węgiersku taka na rozgrzanie macie jakiś fajny przepis ? Pierwszy raz w życiu będę robiła ;) u mnie wszystko mięsnożerne ale super są takie kieszonki nadziewane z ciasta francuskiego ;) zawsze wymyślam coś co robię chwilę ;)

Podeślę jutro przepis na gulasz :)

reklama
A to Małpiszon wredny przylazł mi wcześniej. Czulam jakieś pobolewanie brzucha dziś troszkę, ale jakos nie spodziewałam się wcześniej niżeli w piątek :p. Trzeba przygotować zapas nospy na jutro i pojutrze bo już czuje że będę dwa dni wyjęte z życia :baffled:

Do góry