paulina1994
Fanka BB :)
Dobranoc, też się kładę bo jutro do pracy [emoji4]A tak poza tym to Dobranoc Wam kobietki i do jutra .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobranoc, też się kładę bo jutro do pracy [emoji4]A tak poza tym to Dobranoc Wam kobietki i do jutra .
Biorę, wybiorę do końca już.Migdalove a bierzesz jeszcze norprolac czy odstawiłas ?
A ile jeszcze masz ? Ja bym na twoim miejscu zmniejszała powoli dawkę żeby nie odstawić tak odrazu, ja odstawiłam odrazu i wiem, że to nie był powód poronienia, ale jakoś gdzieś z tyłu głowy to mi siedzi i teraz chyba wolałabym odstawiać powoli...Biorę, wybiorę do końca już.
Niestety nie mogę tego skonsultować bo 26 września dopiero mam wizytę a leki do 23 września. Także nieco lipę mam.A ile jeszcze masz ? Ja bym na twoim miejscu zmniejszała powoli dawkę żeby nie odstawić tak odrazu, ja odstawiłam odrazu i wiem, że to nie był powód poronienia, ale jakoś gdzieś z tyłu głowy to mi siedzi i teraz chyba wolałabym odstawiać powoli...
Ale to najlepiej skonsultować z lekarzem
Paulinka a mogłabyś jeszcze raz jakie badania dokładnie i kiedyProlaktyna w dowolnym dniu, a reszta między 2-5 dc
Jakie badania?Paulinka a mogłabyś jeszcze raz jakie badania dokładnie i kiedy
Migdalove mogłabyś wkleić ten badania na pierwszą stronę?