reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
mi tak troche smutno bo jest nowa... dalam za nia 1900zl liczylam że za tą kase bedzie porzadniejsza ale rownie dobrze moglam dac 1000zl i jeszcze mogloby sie okazac ze wyszlabym na tym lepiej a teraz niepotrzebne nerwy ze nowy drogi sprzet sie chrzani a jeszcze na dodatek M nie ma i tak zawsze cos jak sama jestem. ale juz odliczamy dni do powrotu.

Dlatego ja teraz jak kupowaliśmy wykupiłam dodatkowe ubezpieczenie na 5 lat, które obejmuje nowy sprzęt jak zepsuje się po 3 czy 4 roku. [emoji16]
Dodam tylko, ze to jedyny sprzet jaki tak często mi się psuje a dbam o nia. Filtry czyściutkie aż się świecą,sól ciagle na odpowiednim poziomie a i tak franca odmawiała posłuszeństwa. Raz pompa wody, raz myła tylko zimna, w ogóle wody nie podgrzewała a raz śmigła na gorze się nie kręciły i woda przez nie nie leciała.

reklama
Dziewczyny orientuje sie ktoras czy jak mam ubezpieczenie na laptopa to moge zepsuta klawiature zglosic na naprawe? to "w" mi prawie nie dziala ciagle edytuje posty i je dopisuje... a szkoda mi wydawac 200zl na nowa jesli jest ubezpieczenie.. gwarancja sie juz skonczyla ale ma ten pakiet ubezpieczenia wazny do 15.04.2019

Dlatego ja teraz jak kupowaliśmy wykupiłam dodatkowe ubezpieczenie na 5 lat, które obejmuje nowy sprzęt jak zepsuje się po 3 czy 4 roku. [emoji16]
Dodam tylko, ze to jedyny sprzet jaki tak często mi się psuje a dbam o nia. Filtry czyściutkie aż się świecą,sól ciagle na odpowiednim poziomie a i tak franca odmawiała posłuszeństwa. Raz pompa wody, raz myła tylko zimna, w ogóle wody nie podgrzewała a raz śmigła na gorze się nie kręciły i woda przez nie nie leciała.
z pompa wody mialam historie na starej zmywarce:p ktos jadl rolmopsy w occie i one sa takimi patyczkami spiete... talerzyki zostaly zlozone jeden na drugi i mama ladowała mi naczynia do zmywarki to chyba na parapetowce u nas... i gdzies od spodu przykleil sie patyczek ona nie zauwazyla i wstawila pranie... po ktoryms razie zaczela piszczec... otworzylam ją i mi się woda wylala w kuchni:p bo ciagle nabierala nowej a nie mogla wypompowac. M ja naprawil (patyczek utknal w tym wiatraczku co wode wypompowuje) ale juz nie domywwala naczyn pozniej. a w tej prawodpodobnie grzalka... naczynia brudne woda zimna i nie wlacza suszenia.

A u mnie takie widoki na wieczór [emoji173]️[emoji7]
IMG_20180906_200758.jpg

Załączniki

• IMG_20180906_200758.jpg
    IMG_20180906_200758.jpg
    66 KB · Wyświetleń: 242
Moj małżonek siedzi i szuka nowego auta bo za niedługo trzeba będzie zmienić [emoji23]
I jakiego szuka? Takiego żeby z tyłu nie było kanapy tylko trzy osobne fotele żeby trzy FOTELIKI się zmieścily [emoji23] tak nie wie czy chce trzecie dziecko [emoji23][emoji23]
No także tego szykuj się na trzecie

@KatiNails cudowny widok❤️❤️❤️ mam nadzieję, że doczekam kiedyś takiego... Normalnie życiowy cel i spelnienie❤️:tak:

Co do zmywarki to była u nas ciekawa historia. Jak 6 lat temu remontowaliśmy mieszkanie stwierdziliśmy, że wolimy mieć jedną szafkę więcej niż zmywarkę .... Rok później robiliśmy znowu mały remoncik żeby zmywarkę wstawić :D mam ją już z 5 lat i nie wyobrażam sobie życia bez niej i narazie odpukać nic się z nią nie dzieje mimo, że niczego nie opłukuje przed włożeniem itp. Jedyne co to regularnie puszczam ją na pusto z środkiem myjącym i jest wszystko cacy:)
A co do auta to właśnie przedwczoraj mój mąż kupił kombi.... Nawet się śmiałam, że ludzie będą mówić, że rodzina nam się powiększa ;) a mi teraz tak żal tego poprzedniego, bo trzeba będzie go sprzedać, bo dwa nam nie potrzebne. To śmieszne , ale tak jakoś przywiazalam się do niego, bo to był nasz pierwszy wspólny samochód ;)

reklama
Chyba dobrze. Mówi że podoba mu się. Ale też mam stresa jak będzie dalej. Trochę dzieci poszło z jego grupy z przedszkola więc ma koleżanki i kolegów..tylko on panie ma nowe A.moj zawsze ma opory do przyzwyczajenia się do nowej sali o nowych pan. Nie wiem czy tylko mój tak ma Ale tłumaczę mu dzień w dzień ze jest fajnie i będzie fajnie i nie ma co się denerwować. My to rodzice przeżywamy zawsze 100 razy gorzej. A twój przyjął nowe otoczenie?
Moj caly czas porownuje stare przedszkole do nowego. Ze za malo zabawek,ze sale male. No i problem mamy bo w grupie syna jest chlopiec co bije dzieci i chyba jutro czeka mnie rozmowa z nauczycielka bo syn narzeka na tego chlopca.
I tak masz racje! My jako matki to przewrazliwione. Ja to kazda drobnostka sie przejmuje jesli chodzi o synka.

Do góry