Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaka slodka mordeczkaa to nasz staruszek. Bardzo mądry piesek i jak na kundelka twardy jak skała, z wielu opresji i chorób się "wylizał".
martoosia ile macie m2? mi się wydaje że dla takiego dużego psa 42m2 to za ciasno, może kiedyś totka wygram i zbudujemy wlasny domek z ogródkiem to takiego kupimy, albo bernardyna albo goldena albo kundelka małego heh
Pasowało by zrobić nowe ja w Diagnostyce u siebie trafiłam na jakąś promocje, że za TSH, FT3, FT4 i antyTPO płaciłam 70 złDziewczyny ile płaciliście za badania tarczycowe? te tsh ft3 i ft4?
Czy badania zrobione dwa lata temu są aktualne (po poronieniu zatrzymanym miałam robione ft3 i ft4) czy pasowało by zrobić nowe?
Najdroższe są te przeciwciała antyTPO i anty-TG, samo TSH wacha się w zależności od laboratorium od 17 do 25 złto tanio myślałam ze za samo tsh ok 40zł, muszę zobaczć jaki cennik u nas w labo
Moje dzieci maja dwa szczurki.dwie samiczki.niesamowicie mądre stworzenia.Dzieci zamilowanie odziedziczyly po mnie bo ja sama w calym swoim zyciu mialam 5 i samiczki i samce.Poza tym mamy 3 pieski ale jeden w domu i trzy kotki ale tez jeden tylko w domu.no i rybki dzieci maja.Tak wiec u nas caly zwierzyniec.Ja miałam szczurki (samiczki) łącznie 6 się przewinęło najwięcej 5 na raz w klatce było (a zaczęło się od 2 ), ale to są tak silnie stadne zwierzęta, że im większe stado tym dla nich lepiej, no i fajnie było obserwować ich relacje w grupie, albo jak wszystkie 5 spały przytulone, wygniecione w jednym hamaku czy sputniku, ale tak im było najfajniej xD ogólnie świetne zwierzaki, naprawdę. Mega inteligentne, każda miala swój charakterek i do tego mega proludzkie zwierzaki, jak im wybiegi robiłam po pokoju to biegały za mną, wspinaly mi się po nogach, merdaly mi łapkami we wlosach (taki szczurzy masaż) . Niestety bardzo krótko żyją i są mega chorowite.