reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
a to nasz staruszek. Bardzo mądry piesek i jak na kundelka twardy jak skała, z wielu opresji i chorób się "wylizał".

martoosia ile macie m2? mi się wydaje że dla takiego dużego psa 42m2 to za ciasno, może kiedyś totka wygram i zbudujemy wlasny domek z ogródkiem to takiego kupimy, albo bernardyna albo goldena :D albo kundelka małego heh
Jaka slodka mordeczka:)

U nas takie ceny hormonów:
upload_2018-8-28_20-58-34.png

Załączniki

• upload_2018-8-28_20-58-34.png
    upload_2018-8-28_20-58-34.png
    39,2 KB · Wyświetleń: 202
Dziewczyny ile płaciliście za badania tarczycowe? te tsh ft3 i ft4?
Czy badania zrobione dwa lata temu są aktualne (po poronieniu zatrzymanym miałam robione ft3 i ft4) czy pasowało by zrobić nowe?
Pasowało by zrobić nowe ;) ja w Diagnostyce u siebie trafiłam na jakąś promocje, że za TSH, FT3, FT4 i antyTPO płaciłam 70 zł
Jeżeli masz w porządku rodzinnego to może wypisać skierowanie na TSH, FT3, FT4

Dziewczyny ale macie cudne zwierzaki ;) my obecnie nie mamy żadnego bp mieszkamy jeszcze z rodzicami a i nich też nie ma zwierzaków ;) my planujemy mieć labradora jak już wprowadzimy się do nowego domu;) a jak byłam mała to na pierwsze urodziny dostałam od rodziców psa kundelka żył 18 lat był cudowny i kochał dzieci

reklama
Ja miałam szczurki (samiczki) :) łącznie 6 się przewinęło :) najwięcej 5 na raz w klatce było (a zaczęło się od 2 :p), ale to są tak silnie stadne zwierzęta, że im większe stado tym dla nich lepiej, no i fajnie było obserwować ich relacje w grupie, albo jak wszystkie 5 spały przytulone, wygniecione w jednym hamaku czy sputniku, ale tak im było najfajniej xD :) ogólnie świetne zwierzaki, naprawdę. Mega inteligentne, każda miala swój charakterek i do tego mega proludzkie zwierzaki, jak im wybiegi robiłam po pokoju to biegały za mną, wspinaly mi się po nogach, merdaly mi łapkami we wlosach (taki szczurzy masaż) :D. Niestety bardzo krótko żyją i są mega chorowite.
Moje dzieci maja dwa szczurki.dwie samiczki.niesamowicie mądre stworzenia.Dzieci zamilowanie odziedziczyly po mnie bo ja sama w calym swoim zyciu mialam 5 i samiczki i samce.Poza tym mamy 3 pieski ale jeden w domu i trzy kotki ale tez jeden tylko w domu.no i rybki dzieci maja.Tak wiec u nas caly zwierzyniec.

Do góry