reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Oczywiście już sobie wkręcam jakieś dziwne objawy :-D choć to serio dziwne żeby od tygodnia ciągle czuć brzuch jak na @, takie pobolewanie, a od wczoraj cisza..
Ja tak czułam od samej owu co chwilę coś jak nie ból podbrzusza to piersi, to bóle jajników, a raczej na 99% w ciąży nie jestem no i od jakiś dwóch dni objawy ucichły na @ się nie zapowiada :/

Ja tak czułam od samej owu co chwilę coś jak nie ból podbrzusza to piersi, to bóle jajników, a raczej na 99% w ciąży nie jestem no i od jakiś dwóch dni objawy ucichły na @ się nie zapowiada :/
Szczerze to ja nawet nie wiem czy owu była :-( niby mierze temperaturę ale z tego wykresu nic a nic nie wynika. Cały cykl ta sama temperatura z małymi wahnieciami, aż się troszkę tego mierzenia odechciewa i od kilku dni olalam. Smutno troszkę bo serio wierzyłam że euthyrox i glucophage po tych dwóch miesiącach coś zdziałaja :-(

Szczerze to ja nawet nie wiem czy owu była :-( niby mierze temperaturę ale z tego wykresu nic a nic nie wynika. Cały cykl ta sama temperatura z małymi wahnieciami, aż się troszkę tego mierzenia odechciewa i od kilku dni olalam. Smutno troszkę bo serio wierzyłam że euthyrox i glucophage po tych dwóch miesiącach coś zdziałaja :-(
Ja w poprzedniej ciąży zaczęłam leczyć prolaktynę jakoś początek września więc wrzesień wiedziałam, że raczej nic z tego, ale oczywiście gdzieś smutek pozostał, że nie wyszło, październik znowu nie wyszło! Normalnie załamka jak by nie wiem co się stało, płacz itd normalnie jak nie Ja [emoji23] i wtedy powiedziałam sobie dosyć gdzieś to mam uda się to fajnie, nie to będę próbować dalej bez żadnych testów owu, mierzenia temperatury w listopadzie byłam już w ciąży ;) ;) ;)

Ja w poprzedniej ciąży zaczęłam leczyć prolaktynę jakoś początek września więc wrzesień wiedziałam, że raczej nic z tego, ale oczywiście gdzieś smutek pozostał, że nie wyszło, październik znowu nie wyszło! Normalnie załamka jak by nie wiem co się stało, płacz itd normalnie jak nie Ja [emoji23] i wtedy powiedziałam sobie dosyć gdzieś to mam uda się to fajnie, nie to będę próbować dalej bez żadnych testów owu, mierzenia temperatury w listopadzie byłam już w ciąży ;) ;) ;)
No właśnie wiem że sporo leży po stronie głowy :-) ale parcia aż takiego nie mamy, ledwo co zmieniłam pracę, więc można powiedzieć że uznaliśmy właśnie ze co ma być to będzie, temp mierzyłam z samej ciekawości czy w ogóle u mnie na tych wykresach będzie coś widać. Ale chyva bez sensu to w moim przypadku :-)

No właśnie wiem że sporo leży po stronie głowy :-) ale parcia aż takiego nie mamy, ledwo co zmieniłam pracę, więc można powiedzieć że uznaliśmy właśnie ze co ma być to będzie, temp mierzyłam z samej ciekawości czy w ogóle u mnie na tych wykresach będzie coś widać. Ale chyva bez sensu to w moim przypadku :-)
A robiłaś test? Może się udało ? [emoji4]

A ile masz do terminu @ może czas zrobić test?
Ja jako tako nie mam typowego terminu @. U mnie strasznie to pogmatwane. Naturalnie to ja dawno nie miałam okresu. Jestem na lekach. Do tej pory na duphastonie to na nim było okej chociaż ten okres taki dziwny aż za skapy zawsze był ale jakiś tam był. Ten cykl bez niego, dziś 30dc, myślę że jutro ten ostatni raz test a jak będzie biel to w planach zmiana lekarza i niech inny coś myśli w temacie :-( w międzyczasie jedynie endo mnie kontroluje na te moje tsh wysokie. Ale skoro ono spadło a okresu dalej nie ma to chuva trzeba szukać innej przyczyny :-(

reklama
Do góry