reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Bunia1992 ja też nie jestem w stanie ogarnąć, która dziewczyna na jakim jest etapie, ani pisać w tak zastraszającym tempie, ale się staram ;) a tu zaraz jakaś afera się rozpęta i już w ogóle nie będę na bieżąco [emoji14]

Ja teraz biorę prenatal uno, ginek polecił ;) w poprzedniej ciąży nie brałam nic, dopóki nie dowiedziałam się, że jestem w ciąży
Kiedyś było tu milej i mimo, że ktoś miał swoje zdanie nie było to wciskane to ostatniej chwili. A już ciężko jest mi każdemu z osobna tłumaczyć. :)

reklama
Zdecydowanie, teraz nowe dziewczyny stworzyły inny wątek, bo mówią, że dla nowych jest się tu ciężko wbić. Nie wiem gdzie ktoś Ci wciska swoje zdanie. Fakty są takie, że żelazo może zaszkodzić na początku ciąży. Jeżeli Ty masz niedobory to je suplementujesz, sprawa oczywista. To nie jest osobiste zdanie nikogo, że żelazo suplementowane bez potrzeby może zaszkodzić, takie są fakty. Nikt Ci nie napisał, że nie powinnaś tego robić.

Zdecydowanie, teraz nowe dziewczyny stworzyły inny wątek, bo mówią, że dla nowych jest się tu ciężko wbić. Nie wiem gdzie ktoś Ci wciska swoje zdanie. Fakty są takie, że żelazo może zaszkodzić na początku ciąży. Jeżeli Ty masz niedobory to je suplementujesz, sprawa oczywista. To nie jest osobiste zdanie nikogo, że żelazo suplementowane bez potrzeby może zaszkodzić, takie są fakty. Nikt Ci nie napisał, że nie powinnaś tego robić.
Nie zauważyłam, żeby tutaj ktoś się nie mógł wbić. :) Z nikim tutaj się jeszcze nie spierałam, dzisiaj jest ten pierwszy raz, kiedy ja tylko tłumaczę dlaczego u mnie jest inaczej a mimo to i tak ktoś mi próbuje tłumaczyć co inna osoba napisała... Kurcze, potrafię czytać, tak ze zrozumieniem też. Nie trzeba mi tysiąc razy pisać jakie to żelazo jest złe na początku ciąży.

Nie zauważyłam, żeby tutaj ktoś się nie mógł wbić. :) Z nikim tutaj się jeszcze nie spierałam, dzisiaj jest ten pierwszy raz, kiedy ja tylko tłumaczę dlaczego u mnie jest inaczej a mimo to i tak ktoś mi próbuje tłumaczyć co inna osoba napisała... Kurcze, potrafię czytać, tak ze zrozumieniem też. Nie trzeba mi tysiąc razy pisać jakie to żelazo jest złe na początku ciąży.
Powtórzę raz jeszcze to Ty pierwsza zacytowałaś mój post, który dotyczył ogólnej informacji, że żelazo może szkodzić. Nie był on napisany do Ciebie. Stąd się wzięła cała ta dyskusja. Ty nie zauważyłaś, a dziewczyny tworzące nowy wątek tak. Jest on też na forum staraczkowym, można sprawdzić.
Nie ma sensu kontynuować dyskusji, każdy i tak zrobi jak uważa.

ow jestem w szoku. dolaczyla do nas ewelinka chyb nie miala problemu z wbiciem... mam taka nadzieje...

Załączniki

• 11491175a9699c0609c73c939354bb0a.png
    11491175a9699c0609c73c939354bb0a.png
    13,1 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Do góry