reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja pisałam ogólnie że Paulina ma racje co do żelaza w ciąży. Nie wiem czemu moje posty traktujesz osobiście, w ani jednym nie zwracałam się do Ciebie. Jak się ma niedobory to oczywiste jest, że trzeba suplementować. Paulina pisała o sytuacji braku niedoborów, co podkreślała i ja to poparłam.
No proszę Cię, odpowiadasz na mój post. ;) To chyba logiczne, że traktuję odpowiedź jako, że jest do mnie.

reklama
Witam wszystkie dziewczyny [emoji4] Wraz z lipcem i ja dołączyłam do Was jako staraczka na pełen etat, niestety pierwszy cykl nieudany.... teraz drugi cykl i przyznam szczerze, że liczę na Wasze dobre słowa, bo do miesiączki zostało 5 dni, postanowiłam póki co nie robić testu a dopiero jeśli miesiączka nie pojawi się... trzymajcie kciuki a ja muszę uzbroić się w cierpliwość [emoji6]
Hej pamietam Cie bo chyba wczesniej sie tu udzielalas;) 3mam kciuki bys ujrzala te 2 kreseczki✊✊

Gdzie odpowiedziałam na Twój post ?
upload_2018-8-24_17-36-1.png

Załączniki

• upload_2018-8-24_17-36-1.png
    upload_2018-8-24_17-36-1.png
    39,4 KB · Wyświetleń: 248
Napisałam ogólnie, że z żelazem ma Paulina rację, Ty to zacytowałaś, pisząc że to lekarz ma zawsze rację, na co ja odpowiedziałam, że nie zawsze.

Bunia1992 ja też nie jestem w stanie ogarnąć, która dziewczyna na jakim jest etapie, ani pisać w tak zastraszającym tempie, ale się staram ;) a tu zaraz jakaś afera się rozpęta i już w ogóle nie będę na bieżąco [emoji14]

Ja teraz biorę prenatal uno, ginek polecił ;) w poprzedniej ciąży nie brałam nic, dopóki nie dowiedziałam się, że jestem w ciąży

Bunia1992 ja też nie jestem w stanie ogarnąć, która dziewczyna na jakim jest etapie, ani pisać w tak zastraszającym tempie, ale się staram ;) a tu zaraz jakaś afera się rozpęta i już w ogóle nie będę na bieżąco [emoji14]

Ja teraz biorę prenatal uno, ginek polecił ;) w poprzedniej ciąży nie brałam nic, dopóki nie dowiedziałam się, że jestem w ciąży
bo sie nie robi przerw od forum :p

reklama
Do góry