1
174974
Gość
Witam się w 1dc 24 cyklu starań... Coś czułam, że nie potrzebnie jadę. 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyszła @? Ojj współczuję bardzo. Byłam pewna że się udało.Witam się w 1dc 24 cyklu starań... Coś czułam, że nie potrzebnie jadę.![]()
Przyszła... Ehh...Przyszła @? Ojj współczuję bardzo. Byłam pewna że się udało.
Nie wierzęWitam się w 1dc 24 cyklu starań... Coś czułam, że nie potrzebnie jadę.![]()
No nie [emoji22]Witam się w 1dc 24 cyklu starań... Coś czułam, że nie potrzebnie jadę.![]()
Nie zaszkodza, a moga pomóc bo jesli wyjdzie cos nie tak to poprawa nasienia trwa 3msc wiec lepiej zaczac wcześniej zaczac stosowacDobra, jakoś to przeżyję. Myślicie, że nawet przed badaniami nasienia kupić te witaminy dla mężczyzn chodzi mi o Fertilman? Zaszkodzić nie zaszkodzą co nie?
My mamy parenton☺Dobra, jakoś to przeżyję. Myślicie, że nawet przed badaniami nasienia kupić te witaminy dla mężczyzn chodzi mi o Fertilman? Zaszkodzić nie zaszkodzą co nie?
Przyszła... Ehh...No nic, kolejny cykl kolejne nadzieję. We wrześniu jak kupimy już auto to jedziemy na badania nasienia...
No to musimy je kupić.Nie zaszkodza, a moga pomóc bo jesli wyjdzie cos nie tak to poprawa nasienia trwa 3msc wiec lepiej zaczac wcześniej zaczac stosowac