D
Deleted member 182168
Gość
Już tak mnie brzuch ciśnie na @, że coraz bardziej żałuję, że w ogóle pojechałam na betę.
Spokojnie denerwujesz się może dla tego zobaczymy po 17 trzymam kciuki mocno [emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już tak mnie brzuch ciśnie na @, że coraz bardziej żałuję, że w ogóle pojechałam na betę.
I jeszcze dobija mnie to, że nie mam z kim sobie pogadać, wszyscy w pracy... Do 15 nie będzie do kogo gęby otworzyć, chyba że psu i kotom będę się zwierzać. [emoji23]
Uspokoj sie. Mnie tez bolał brzuch jak na okres. To wynik rozciagajacej sie macicy. Ja tam mam pozytywne myslenie co do Twojej bety :*Już tak mnie brzuch ciśnie na @, że coraz bardziej żałuję, że w ogóle pojechałam na betę.
No ja nie bardzo potrafię w to wierzyć bo te testy takie w sumie bardziej negatywne niż pozytywneUspokoj sie. Mnie tez bolał brzuch jak na okres. To wynik rozciagajacej sie macicy. Ja tam mam pozytywne myslenie co do Twojej bety :*
A ten ból na @ miałaś taki intensywny czy raczej tylko to był dyskomfort?Uspokoj sie. Mnie tez bolał brzuch jak na okres. To wynik rozciagajacej sie macicy. Ja tam mam pozytywne myslenie co do Twojej bety :*
Testy moga sie mylic poczekajmy do 17 a wczesniej nie dadza wynikow ? Jak nazywa sie laboratorium ?No ja nie bardzo potrafię w to wierzyć bo te testy takie w sumie bardziej negatywne niż pozytywne
Nie dadzą, bo samo laboratorium jest oddalone o 40km a my mamy tylko punkt pobrań. To jest Laboratorium Analiz Medycznych strona ich to lam24.plTesty moga sie mylic poczekajmy do 17 a wczesniej nie dadza wynikow ? Jak nazywa sie laboratorium ?
Mi moja miesięczna dziś od 12 do 2 w nic spać nie mogła bo się katarem od syna zaraziła
Teraz mi leżak stoi na poduszce żeby jej było lepiej. Zobacz załącznik 890905