reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Widzę, że masz tak jak ja. [emoji23] Nam się podoba w sumie tylko Julian i nic więcej. [emoji23] Może więcej będzie mi się podobało jak będę w ciąży i będzie to synek. ;)
Ja dla synka mam Filip, bo mojemu się podoba [emoji23] Pewnie tak będzie kochana [emoji8][emoji8] mi się szczerze nic nie podoba, ja jestem taka, że dla mnie imię musi pasować dla dzieciątka i pewnie jak je zobaczę to zmienię imię [emoji23]

reklama
Powiem wam, że dzisiaj jeszcze ani razu mocno nie zabolał mnie brzuch. Raczej cały czas mam uczucie napięcia w podbrzuszu ale takiego do wytrzymania, śluzu trochę jest przeźroczystego. Może jutro zdążę zobaczyć wynik bety przed @. ;)

U nas wybierzemy coś z tych ponizszych:
-Antonina (Antosia)
-Hania
-Kornelia
-Laura
Ale dwa pierwsze to nasze główne typy :)

Też mi po myślach chodzi Laura, albo Emilia. A dla chłopca chcialabym Michał, ale to dopiero będą debaty jak już się uda, bo mój S tak się dziwnie na mnie patrzy jakjaj mówię to imię, ale jak go pytam jakie on by chciał to wymyśla dla żartów jakieś totalnie z dupy imiona... i weź tu gadaj babo z facetem. :rolleyes2:

Czyli całkiem możliwe że mam to samo idę w piątek do podologa wiem, że sporo kasy, ale przecież ile można się męczyć trudno muszę zaoszczędzić na czymś innym, a z tego wkoncu wyjść :/ zobaczę co mi powie w piątek chociaż dziś do niej wejdę czy jakieś okienko jej się nie zrobiło [emoji4]
nie ma sie co meczyc... nasze stopy nas nosza musza miec komfort. dlatego podziwiam ludzi ww tym moja mame ze ma odciski na stopie chodzic nie moze a boi sie isc i wstydzi. czy dla takiego wstydu warto sie tak meczyc?
trzymam kciuki zeby szybko sie udalo rozwiazac problem.
mi sie problemy zaczely w ciazy na koniec przy zatruciu ciazowym jak opuchlam... ale tez to olewalam az powiedzialam sobie dosc.
ostatnio mojej corce na piecie zrobila sie brodawka i od razu lecialam do mojej pani kosmetyczki. wyciela jej to lekko a pozniej zloty srodek czyli rozkrojony czosnek przylozyc do tego miejsca plasterek i spac w tym. efekt zwala z nog.

Jeszcze zaproponuje Wam mieć na uwadze imię Natalia. Moja córka na 100% takie imię by dostała ale już ja je mam hehe. Kiedyś mi się nie podobało a teraz uważam,ze jest piekne

Dziewczyny jak to jest z testami owulacyjnymi robie 1 raz, dziś 18 dc, cykle mam różne strasznie nie regularne... Testuje od 12dc i ciągle negatywne... Śluz od 4 dni jest ok a dziś poprostu przepiękny przeźroczysty ciagnący się chyba do 10 cm :p ból jajnika też jest. Byłam w 9 dc i lekarz mówił że w obu jajnikach pęcherzyki są. Testy kupowane w Rosmanie, mimo objawów może nie być owulacji?
moze sie trafic ze masz cykl bezowulacyjny lub poprostu pozna owulacje.
ja w poprzednim cyklu mialam owu dopiero w 23dc.

sa cienie! widzę je:)

Są wyniki :) w poniedziałek 330 a dziś taki :)
piekna beta!Gratuluje!

Zobacz załącznik 890588Zobacz załącznik 890589
Powtórzyłam dziś z porannego moczu ale jakoś nic nie widze czyli starania nadal będą trwać liczyłam na jakieś małe szczęście [emoji20]

niestety tutaj to i moje wyczulone oko nic nie dostrzega. czekaj do @.. zawsze nadzieja się tli.

Widzę, że masz tak jak ja. [emoji23] Nam się podoba w sumie tylko Julian i nic więcej. [emoji23] Może więcej będzie mi się podobało jak będę w ciąży i będzie to synek. ;)
haha ja tez mam klopot z chlopcem zadne mi sie nie podoba.
mam Julię to moge mieć Juliana :D

Dziewczyny czy po stosowaniu luteiny dopochwowo mialyscie jakies dolegliwosci? cos sie zmienilo?
pierwszy raz stosuje jestem po pierwszym zaaplikowaniu tabletki.
najpierw zastanawialam sie jak gleboko ją wlozyc ale okazuje sie ze są dołączone aplikatory ktore to ulatwiaja.

Bylam dzis w pracy zaniesc zwolnienie kolejne mile spotkanie.. pelne usmiechu zyczliwosci... ciekawe czy serio czy na pokaz ale wazne ze mi nie daja nic odczuc. przepracowalam tam 15mcy wiec to tez nie tak ze zatrudnilam sie i od razu w ciaze zaszlam.
Jestem zla bo w firmie nadal nic nie wiedza a ja przed urlopem bylam na zwolnieniu od 13 lipca do 31 i wyobrazcie sobie ze moich dokumentow nie ma nigdzie i ZUS nie moze mi wyplacic za ten czas pieniedzy. zaraz wrzesien a ja za lipiec nie dostalam wynagrodzenia jeszcze.

i taka ze mnie ciapa ze kupujac luteine bylam w aptece a zapomnialam wziac sobie Rennie... :(

reklama
Do góry