reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jeszcze zaproponuje Wam mieć na uwadze imię Natalia. Moja córka na 100% takie imię by dostała ale już ja je mam hehe. Kiedyś mi się nie podobało a teraz uważam,ze jest piekne
Kiedys uwielbiam to imie i pewnie gdybym urodzila corke nie syna to tak by sie nazywała, ale potem wydarzylo sie duuuzo złego przez moja była"przyjaciółkę" ze staram sie zapomniec ze takie imie istnieje.
Gorzej ze tz bratowa ma tak na imię i nijak nie potrafie sie zmusic zeby tak do niej mówić[emoji849]

Dziś 25 dc, cykl bez duphastonu, tylko glucophage i euthyrox, mam takie dziwne klucie ciągle w macicy od kilku dni hmmm. Ciekawe czy to na okres
Jeśli dostanę go w terminie tzn ze tabletki działają i to będzie mój pierwszy "normalny" cykl i naturalny okres. Trzymam kciuki! :-)

Mam nadzieję, ze nas ominie. Bo raczej każde dziecko nawet kiedys było szczepione a odrę.
no ja bylam szczepiona jako dziecko a jestem rocznik 1988 wiec jak jestescie mldosze to na pewno objete jestescie programem szczepien na odre. Moja mama miala odrę jako dziecko.. mowi ze chyba nigdy gorzej nie chorowala jak na to.

moze sie trafic ze masz cykl bezowulacyjny lub poprostu pozna owulacje.
ja w poprzednim cyklu mialam owu dopiero w 23dc.

sa cienie! widzę je:)

piekna beta!Gratuluje!

niestety tutaj to i moje wyczulone oko nic nie dostrzega. czekaj do @.. zawsze nadzieja się tli.

haha ja tez mam klopot z chlopcem zadne mi sie nie podoba.
mam Julię to moge mieć Juliana :D

Dziewczyny czy po stosowaniu luteiny dopochwowo mialyscie jakies dolegliwosci? cos sie zmienilo?
pierwszy raz stosuje jestem po pierwszym zaaplikowaniu tabletki.
najpierw zastanawialam sie jak gleboko ją wlozyc ale okazuje sie ze są dołączone aplikatory ktore to ulatwiaja.

Bylam dzis w pracy zaniesc zwolnienie kolejne mile spotkanie.. pelne usmiechu zyczliwosci... ciekawe czy serio czy na pokaz ale wazne ze mi nie daja nic odczuc. przepracowalam tam 15mcy wiec to tez nie tak ze zatrudnilam sie i od razu w ciaze zaszlam.
Jestem zla bo w firmie nadal nic nie wiedza a ja przed urlopem bylam na zwolnieniu od 13 lipca do 31 i wyobrazcie sobie ze moich dokumentow nie ma nigdzie i ZUS nie moze mi wyplacic za ten czas pieniedzy. zaraz wrzesien a ja za lipiec nie dostalam wynagrodzenia jeszcze.

i taka ze mnie ciapa ze kupujac luteine bylam w aptece a zapomnialam wziac sobie Rennie... :(

Myślisz może pójdę na bete?

Pierwszy raz tak bardzo chce mi się wyć z żalu... Niby wiem, że jeszcze badania przed nami ale kurcze jakoś pod świadomie miałam nadzieję, że jednak dwie kreseczki ujrze dzisiaj...
Gosiu poki @ nie ma jest nadzieja. Sama pisalas ze testy nie wychodza Ci wiec moze i w tym wypadku tak jest. Ale wiem co czujesz i tule Cie mocno:*

reklama
Mam nadzieję, ze nas ominie. Bo raczej każde dziecko nawet kiedys było szczepione a odrę.
Ja bylam szczepiona wiec ty raczej tez [emoji4]
Moj mlody tez pierwsza dawke juz mial jaos w 19msc choc mialbyc wcześniej bo 13-14msc ale jakos zawsze cos i tak odwlekalismy a bo to katar, kaszel albo nas nie bylo tutaj.

Do góry