reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No to my czekamy na ostatni dzień sierpnia - na ślub cywilny. :) Tylko my, rodzice i świadkowie póki co. :) Garnitur dzisiaj kupiliśmy, jesteśmy już gotowi.

Czyli to może nie jest żadne cudo. Lekarz mi mówił że dużo dziewczyn po tych tabletkach zachodziło w ciążę. Dlatego chciałam się dowiedzieć jak to w praktyce wyglada
Cudo to napewno nie jest ;) po prostu może zbieg okoliczności akurat z ciążami ;) zaszkodzić napewno nie zaszkodzi ;) tak jak Miovarian, Ovarin itp niektórym udało się zajść po tych produktach w ciążę, ale czy to ich zasługa nikt nie wie ;) mi też gin polecił Costangusa, ale u mnie okazało się, że mam prolaktynę za wysoka więc biorę bromergon, a te wszystkie suplementy odpuściłam ;)

Cześć dziewczyny w ten wtorkowy wieczór. Powiem Wam że chyba wszechświat daje mi i mojemu S. znaki, że już pora na maluszka :D:D. Mój S. pracuje w firmie przeprowadzkowej i czasami się zdarza, że ludzie pozbywają się jakichś gratow lub mebli w trakcie przeprowadzki, których nie potrzebują i oddają je właśnie pracownikom tej firmy. I takim oto sposobem mój facet przytargał dziś ze zlecenia w naprawdę super stanie wózek dla dziecka :D (początkowo babka wystawila go na olx za tysiaka, ale widocznie nie sprzedała w pore i musiala się pozbyć i tak właśnie trafił się on nam zupełnie za free) :D:D:D to się nazywa fart :D Schowalismy do piwnicy i poczeka tam, aż się przyda w końcu :laugh2:.

Starania chyba wznawiamy od początku września, czyli w następnym cyklu, więc już się nie mogę doczekać :)

He he to My po roku staran sprzedalismy wszystkie rzeczy zwiazane z dzidzia żeby nie zapeszać poki co efektow brak ale Wam zycze zeby sie udalo ☺

Ja badanie histopatologiczne otrzymałam jakoś 6 tyg po u mnie się przesunęło ze względu na święta, ale na etapie tak wczesnej ciąży badanie to nic nie wniesie, jest to tak naprawdę potwierdzenie tego, że ciąża obumarła i tyle
Rozumiem, pielęgniarka mówiła właśnie ze nic konkretnego tam nie napiszą

Dziś mam 7dc miesiaczke zawsze miałam 5 dni w tym piątego dnia już tylko plamienie. A teraz szóstego dnia miałam plamienie nadal k dziś 7 dnia mam już takie rozwodnione jakby śluz z małą ilością krwi. Nie wiem o co chodzi. Myślicie, że to może być normalne przy pierwszym cyklu po poronieniu? Miałam już taka sytuację, ale nie pamiętam czy pierwszy cykl wtedy też tak wyglądał. I sorry za opis [emoji6]
U mnie pierwszy dzień i te krwawienie obfite :/ i kolor taki (krwisto czerwony) dziwny normalnie- zawsze ta krew była taka ciemniejsza:/ ciekawe jak u mnie bedzue, ile bd trwała @ oby tylko 5 dni...

Hej kochana❤️ pewnie, że mozesz:) dziękuję za trzymanie kciuków :) no ale niestety w tym cyklu również się nie udało. Właśnie pół godziny temu dostałam @... mówi się trudno. Pochodzę po górach, wypocznę i olewam w tym cyklu wszystko;) urlop to urlop;) od wszystkiego;) tzn. podziałamy w dni płodne ;) ale na jeszcze większym luzie niż 2 ostatnie cykle;) czuje że wrócę do gry tak na poważnie jak mąż zbije tą prolaktynę, ale tabletki też zacznie brać już po urlopie. Tak realnie patrząc to nastawiam się na cykl listopadowy i grudniowy;) choć żadnego nie odpuszczamy i w każdym dzialamy;)
a ty jak się czujesz ??? Zwolnisz trochę i odpoczniesz?? ;) posłuchasz doktorka?? jak tam w pracy wszyscy przyjęli wiadomość jak im powiedziałaś? Bo z tego co pamiętam miałaś ostatnio chyba mówić??
@Fleur86 kurcze, bo tak czytam i się zastanawiam, czy u mężczyzny problemy z hormonami tez mogą utrudniać zajście ? Powiem szczerze ze jestem w szoku, mój się chyba nigdy nie badał na takie rzeczy.
Tak przy okazji co by mógł zrobic jeszcze ? Oprócz badania nasienia ? Myślałam ze takie problemy dotyczą tylko kobiet :baffled:

reklama
Do góry