Od dziś zaczęłam je brać. I czekam na cud heheTo zależy w czym leży problem. U mnie nie było problemu z progesteronem, wiec ja potrzebowałam czego innego. Sprobowac nie zaszkodzi, a moze pomoze
reklama
1
174974
Gość
No to my czekamy na ostatni dzień sierpnia - na ślub cywilny. Tylko my, rodzice i świadkowie póki co. Garnitur dzisiaj kupiliśmy, jesteśmy już gotowi.
kasiula222
Fanka BB :)
Ja miałam kilka razy czułam się normalnie nic się nie działo .Hej kochane. Jutro mam mieć wykonany rezonans magnetyczny z kontrastem. Cholernie się boję, że być może jestem uczulona na któryś związek z kontrastu. Któraś z Was miała kiedykolwiek podawany kontrast dożylnie? Jak się po tym czułyście?
paulina1994
Cudo to napewno nie jest po prostu może zbieg okoliczności akurat z ciążami zaszkodzić napewno nie zaszkodzi tak jak Miovarian, Ovarin itp niektórym udało się zajść po tych produktach w ciążę, ale czy to ich zasługa nikt nie wie mi też gin polecił Costangusa, ale u mnie okazało się, że mam prolaktynę za wysoka więc biorę bromergon, a te wszystkie suplementy odpuściłamCzyli to może nie jest żadne cudo. Lekarz mi mówił że dużo dziewczyn po tych tabletkach zachodziło w ciążę. Dlatego chciałam się dowiedzieć jak to w praktyce wyglada
doomi03
Cześć dziewczyny w ten wtorkowy wieczór. Powiem Wam że chyba wszechświat daje mi i mojemu S. znaki, że już pora na maluszka . Mój S. pracuje w firmie przeprowadzkowej i czasami się zdarza, że ludzie pozbywają się jakichś gratow lub mebli w trakcie przeprowadzki, których nie potrzebują i oddają je właśnie pracownikom tej firmy. I takim oto sposobem mój facet przytargał dziś ze zlecenia w naprawdę super stanie wózek dla dziecka (początkowo babka wystawila go na olx za tysiaka, ale widocznie nie sprzedała w pore i musiala się pozbyć i tak właśnie trafił się on nam zupełnie za free) to się nazywa fart Schowalismy do piwnicy i poczeka tam, aż się przyda w końcu .
Starania chyba wznawiamy od początku września, czyli w następnym cyklu, więc już się nie mogę doczekać
Starania chyba wznawiamy od początku września, czyli w następnym cyklu, więc już się nie mogę doczekać
IrenaX
Rozumiem, pielęgniarka mówiła właśnie ze nic konkretnego tam nie napisząJa badanie histopatologiczne otrzymałam jakoś 6 tyg po u mnie się przesunęło ze względu na święta, ale na etapie tak wczesnej ciąży badanie to nic nie wniesie, jest to tak naprawdę potwierdzenie tego, że ciąża obumarła i tyle
IrenaX
U mnie pierwszy dzień i te krwawienie obfite :/ i kolor taki (krwisto czerwony) dziwny normalnie- zawsze ta krew była taka ciemniejsza:/ ciekawe jak u mnie bedzue, ile bd trwała @ oby tylko 5 dni...Dziś mam 7dc miesiaczke zawsze miałam 5 dni w tym piątego dnia już tylko plamienie. A teraz szóstego dnia miałam plamienie nadal k dziś 7 dnia mam już takie rozwodnione jakby śluz z małą ilością krwi. Nie wiem o co chodzi. Myślicie, że to może być normalne przy pierwszym cyklu po poronieniu? Miałam już taka sytuację, ale nie pamiętam czy pierwszy cykl wtedy też tak wyglądał. I sorry za opis [emoji6]
IrenaX
@Fleur86 kurcze, bo tak czytam i się zastanawiam, czy u mężczyzny problemy z hormonami tez mogą utrudniać zajście ? Powiem szczerze ze jestem w szoku, mój się chyba nigdy nie badał na takie rzeczy.Hej kochana pewnie, że mozesz dziękuję za trzymanie kciuków no ale niestety w tym cyklu również się nie udało. Właśnie pół godziny temu dostałam @... mówi się trudno. Pochodzę po górach, wypocznę i olewam w tym cyklu wszystko urlop to urlop od wszystkiego tzn. podziałamy w dni płodne ale na jeszcze większym luzie niż 2 ostatnie cykle czuje że wrócę do gry tak na poważnie jak mąż zbije tą prolaktynę, ale tabletki też zacznie brać już po urlopie. Tak realnie patrząc to nastawiam się na cykl listopadowy i grudniowy choć żadnego nie odpuszczamy i w każdym dzialamy
a ty jak się czujesz ??? Zwolnisz trochę i odpoczniesz?? posłuchasz doktorka?? jak tam w pracy wszyscy przyjęli wiadomość jak im powiedziałaś? Bo z tego co pamiętam miałaś ostatnio chyba mówić??
Tak przy okazji co by mógł zrobic jeszcze ? Oprócz badania nasienia ? Myślałam ze takie problemy dotyczą tylko kobiet
reklama
IrenaX
I jak lot ? Strasznie było? ja nigdy nie leciałam, ale marzy mi się podróż samolotem do ChorwacjiWyladowalysmy