reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja zaszłzm ze stosunku 3 dni przed owu (potwierdzone monitoringiem). Wiem napewno, bo pozniej juz seksu nie było :)
Dzięki! Gratuluję córeczki!
Dziewczyny trzymajcie kciuki za moją koleżankę jest w 7 Tc, już dwa razy straciła maleństwo.... Pierwsze w 20 Tc a drugie w 23tc, po badaniach okazało się że organizm pozbywa się dziecka bo traktuje je jako "wirus" ale już bierze odpowiednie leki i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.....
Będę trzymac kciuki!

reklama
Tak, bede miala dziewczynke :) u mnie jeszcze sie sorawdzilo, ze przy dziewczynce beta bardzo rośnie [emoji14]

Oooo, a tego o becie nie słyszałam. Rośnie jakos znacznie bardziej niż przy chłopaku?
I tak w ogóle ro gratuluje córci [emoji846], chyba gdzieś mi umknęło i nie miałam okazji pogratulować [emoji846] Jestes już po połówkowych?

Oooo, a tego o becie nie słyszałam. Rośnie jakos znacznie bardziej niż przy chłopaku?
I tak w ogóle ro gratuluje córci [emoji846], chyba gdzieś mi umknęło i nie miałam okazji pogratulować [emoji846] Jestes już po połówkowych?
Tak, już po :) rośnie zdrowa dziewczyna :)
Gdzieś to w necie wyczytałam, że niby przy dziewczynce beta rośnie szybciej, jest wyższe tętno płodu i takie tan głupotki, ktorych ginekolog mi nie potwierdził [emoji14]

Tak, już po :) rośnie zdrowa dziewczyna :)
Gdzieś to w necie wyczytałam, że niby przy dziewczynce beta rośnie szybciej, jest wyższe tętno płodu i takie tan głupotki, ktorych ginekolog mi nie potwierdził [emoji14]

To super [emoji846][emoji846] gratuluje [emoji846] cudnie jest usłyszeć od lekarza, ze wszytsko jest ok i dzieciątko jest zdrowe i pięknie rośnie.

Dziewczyny trzymajcie kciuki za moją koleżankę jest w 7 Tc, już dwa razy straciła maleństwo.... Pierwsze w 20 Tc a drugie w 23tc, po badaniach okazało się że organizm pozbywa się dziecka bo traktuje je jako "wirus" ale już bierze odpowiednie leki i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.....
O matko :( straszne... już półmetek był za nią ;( 3 pierwsze mce najgorsze, ale jak widać później tez nie można być pewnym ze bd wszystko dobrze :(

3 mam kciuki za koleżankę! Musi być dobrze ❤️

A moja @ właśnie do mnie zawitala [emoji57]
Dla mnie to chyba narazie koniec staran na dosc dlugi czas ale trzymam za was wszystkie kciuki i bede zaglądać ! [emoji6] powodzenia ! [emoji6]
Przykro :(. A dlaczego przestajecie się starać? Przepraszam, jeżeli już pisałaś, a ja coś pogubiłam.

@Maliina i super :)! Działajcie. Mój gin też nie szaleje z TSH. Ważne są prawidłowe poziomy Ft 3 i 4.

reklama
To super [emoji846][emoji846] gratuluje [emoji846] cudnie jest usłyszeć od lekarza, ze wszytsko jest ok i dzieciątko jest zdrowe i pięknie rośnie.
Taak, tym bardziej ze pierwszy trymestr to był ciągły strach czy znowu nie strace dzieciątka...
A jak bardzo ta beta rośnie niby przy dziewczynce? [emoji848]
Ja miałam przyrosty prawie po 200% co 48 godzin :)

Do góry