reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny, jak to jest bo mi się miesza. Czy seks na dwa dni przed owu może być ok? Kojarzę, że tak bo plemniki żyją do 6 dni ale to chyba tylko w wypadku bardzo dobrych wyników nasienia? No i często zaleca się <B co dwa dni więc może tak wyjść, że nie będzie dzień przed owu. Czy mam rację?
Ja zaszłzm ze stosunku 3 dni przed owu (potwierdzone monitoringiem). Wiem napewno, bo pozniej juz seksu nie było :)

Ja to samo, chyba bym płakała [emoji6] 4 to byłoby optymalnie jak dla mnie.No byłoby fajnie jakby nie przyszła, ale jak piszesz, że wspolzyliscie tylko po wizycie j gina, który stwierdził zapadnięciu pęcherzyka, to już było po owulacji. Ja sobie też robiłam nadzieje, małe ale miałam. Ale u mnie chyba nie było owulacji, bynajmniej ja nie zaobserwowalam klasycznych zwiastunów owulacji.Pierwsza wyczekana i stracona ciąża to musi być straszne. Wierzę, że źle Ci z tym. Jednak nie możesz się zamartwiac na zaś [emoji4] musisz wierzyć, że teraz się uda.
Dokładnie:( dzisiaj 26dn od zabiegu ciekawa jestem czy dostane w terminie czy za tydzień może... wiem, wiem, ze może @ wystąpić od 4-6 tygodni - trochę to takie dziwne ze nie wiadomo kiedy przyjdzie, zeby tylko nie wtedy jak bede w pracy :/

Dziewczyny trzymajcie kciuki za moją koleżankę jest w 7 Tc, już dwa razy straciła maleństwo.... Pierwsze w 20 Tc a drugie w 23tc, po badaniach okazało się że organizm pozbywa się dziecka bo traktuje je jako "wirus" ale już bierze odpowiednie leki i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.....

reklama
A moja @ właśnie do mnie zawitala [emoji57]
Dla mnie to chyba narazie koniec staran na dosc dlugi czas ale trzymam za was wszystkie kciuki i bede zaglądać ! [emoji6] powodzenia ! [emoji6]

Do góry