reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny, jak to jest bo mi się miesza. Czy seks na dwa dni przed owu może być ok? Kojarzę, że tak bo plemniki żyją do 6 dni ale to chyba tylko w wypadku bardzo dobrych wyników nasienia? No i często zaleca się <B co dwa dni więc może tak wyjść, że nie będzie dzień przed owu. Czy mam rację?
Ja zaszłzm ze stosunku 3 dni przed owu (potwierdzone monitoringiem). Wiem napewno, bo pozniej juz seksu nie było :)

Ja to samo, chyba bym płakała [emoji6] 4 to byłoby optymalnie jak dla mnie.No byłoby fajnie jakby nie przyszła, ale jak piszesz, że wspolzyliscie tylko po wizycie j gina, który stwierdził zapadnięciu pęcherzyka, to już było po owulacji. Ja sobie też robiłam nadzieje, małe ale miałam. Ale u mnie chyba nie było owulacji, bynajmniej ja nie zaobserwowalam klasycznych zwiastunów owulacji.Pierwsza wyczekana i stracona ciąża to musi być straszne. Wierzę, że źle Ci z tym. Jednak nie możesz się zamartwiac na zaś [emoji4] musisz wierzyć, że teraz się uda.
Dokładnie:( dzisiaj 26dn od zabiegu ciekawa jestem czy dostane w terminie czy za tydzień może... wiem, wiem, ze może @ wystąpić od 4-6 tygodni - trochę to takie dziwne ze nie wiadomo kiedy przyjdzie, zeby tylko nie wtedy jak bede w pracy :/

Dziewczyny trzymajcie kciuki za moją koleżankę jest w 7 Tc, już dwa razy straciła maleństwo.... Pierwsze w 20 Tc a drugie w 23tc, po badaniach okazało się że organizm pozbywa się dziecka bo traktuje je jako "wirus" ale już bierze odpowiednie leki i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.....

reklama
A moja @ właśnie do mnie zawitala [emoji57]
Dla mnie to chyba narazie koniec staran na dosc dlugi czas ale trzymam za was wszystkie kciuki i bede zaglądać ! [emoji6] powodzenia ! [emoji6]

Do góry