reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Wracam od dermatologa i zmiana ktora mam na ręce to wlokniak twardy lagodna zmiana nowotworowa. Mam sie nia nie przejmować nie zagraza mi w niczym i przez podrażnienia sie powiększa. Mam sie zastanowić czy chhce usunąć i umowic sie później bo latem i tak nie robia zadnych zabiegow. Muszę zobaczyc jaki mam pakiet w luxmed czy usune to bezplatnie.
Hmmm..też mam na ręku zmianę, zrobiła mi się jakiś czas temu, tak jakby ktoś i włożył jakieś małe ziarenko pod skórę... była 2 lata temu u dermtologa z tą zmianą jak była troszkę mniejsza i też mówił, że niby nic złego....

Dziękujemy [emoji173]️
Mala ma się dobrze :) dostała 10 punktów. Ale problem z odruchem ssania. Jak już wstanę po cc to będziemy ćwiczyć żeby jak najszybciej wyjść do domu [emoji7]
IMG_20180728_093354.jpg

Załączniki

• IMG_20180728_093354.jpg
    IMG_20180728_093354.jpg
    68,9 KB · Wyświetleń: 366
Hmmm..też mam na ręku zmianę, zrobiła mi się jakiś czas temu, tak jakby ktoś i włożył jakieś małe ziarenko pod skórę... była 2 lata temu u dermtologa z tą zmianą jak była troszkę mniejsza i też mówił, że niby nic złego....
Dlatego wolalam zbadac przed ewentualna ciaza by miec spokoj. Zostal mi alergolog we wtorek i koniec lekarzy.

Melduję się po wizycie: 5mm człowieczka z mrygającym serdduchem. :) Niestety zdjęcia nie mam.

Coś pięknego! :) życzę samych pomyślności!

Dziewczyny Majeczka 2450g i 50 cm. Ale odpukać ok.

Wow! Gratulacje! :biggrin2: ❤️
Jest śliczna! A wagą się nie martw, moja pierwsza też była takim mikrusem (37tc) i wszystko było ok. Dalej jest filigranowa.

reklama
Do góry