agrafka07
Fanka BB :)
Dziewczyny Majeczka 2450g i 50 cm. Ale odpukać ok.
Ojoj, niby blisko, niby zaraz a jednak z zaskoczenia. Gratulacje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm..też mam na ręku zmianę, zrobiła mi się jakiś czas temu, tak jakby ktoś i włożył jakieś małe ziarenko pod skórę... była 2 lata temu u dermtologa z tą zmianą jak była troszkę mniejsza i też mówił, że niby nic złego....Wracam od dermatologa i zmiana ktora mam na ręce to wlokniak twardy lagodna zmiana nowotworowa. Mam sie nia nie przejmować nie zagraza mi w niczym i przez podrażnienia sie powiększa. Mam sie zastanowić czy chhce usunąć i umowic sie później bo latem i tak nie robia zadnych zabiegow. Muszę zobaczyc jaki mam pakiet w luxmed czy usune to bezplatnie.
Dlatego wolalam zbadac przed ewentualna ciaza by miec spokoj. Zostal mi alergolog we wtorek i koniec lekarzy.Hmmm..też mam na ręku zmianę, zrobiła mi się jakiś czas temu, tak jakby ktoś i włożył jakieś małe ziarenko pod skórę... była 2 lata temu u dermtologa z tą zmianą jak była troszkę mniejsza i też mówił, że niby nic złego....
Śliczności cudna jest A Ty jak się czujesz?Dziękujemy [emoji173]️
Mala ma się dobrze dostała 10 punktów. Ale problem z odruchem ssania. Jak już wstanę po cc to będziemy ćwiczyć żeby jak najszybciej wyjść do domu [emoji7]Zobacz załącznik 882341
@martoosia04 masz dwóch synów?
Melduję się po wizycie: 5mm człowieczka z mrygającym serdduchem. Niestety zdjęcia nie mam.
Jak sliczna kruszynka [emoji7][emoji7]Dziękujemy [emoji173]️
Mala ma się dobrze dostała 10 punktów. Ale problem z odruchem ssania. Jak już wstanę po cc to będziemy ćwiczyć żeby jak najszybciej wyjść do domu [emoji7]Zobacz załącznik 882341