Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie... W ogóle już wyszłam od lekarza rodzinnego i Pani doktor skierowała mnie w razie czego do neurologa, bo to może być coś nie tak z przysadką mózgówą, mogą to być nawet gruczolaki. Ale wiadomo, endokrynolog będzie się bardziej orientować w tych wynikach niż rodzinny.Ach te wyniki i ten czas ktory wolno leci.
biednaDokładnie... W ogóle już wyszłam od lekarza rodzinnego i Pani doktor skierowała mnie w razie czego do neurologa, bo to może być coś nie tak z przysadką mózgówą, mogą to być nawet gruczolaki. Ale wiadomo, endokrynolog będzie się bardziej orientować w tych wynikach niż rodzinny.
kciuki zaciskam nawet palce u stop skrzyzuje!Czekam na autobus, mam nadzieję, że w domu czeka na mnie miła niespodzianka w postaci wyników, pozytywnej bety. Ale w sumie wątpię żeby było aż tak super. Mi zawsze wiatr w oczy.
Bardzo chętnie!@Migdalove takich emocji jak od ciebie to nie serwuje żadna z nas chyba [emoji23] już może lepiej zajdź w te ciąże i nerwow nam oszczędź [emoji173]️
Ale niedużo prolaktyna podniesiona :*