1
174974
Gość
Tak, bety, progesteronu i prolaktyny.o 17 wynik bety?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, bety, progesteronu i prolaktyny.o 17 wynik bety?
Dokładnie ale ja bym się tak nie spieszyła z tymi testami, poczekałabym do spodziewanej @dziewczyny musicie ujrzec II kreseczki. juz dawno ich tu nie bylo! trzeba podtrzymac plynność dobrych wiadomosci.
dlatego ja po dzisiejszej bieli na teście, stwierdziłam, że czekam do poniedziałku.Dokładnie ale ja bym się tak nie spieszyła z tymi testami, poczekałabym do spodziewanej @
Ja też dzielnie czekam do poniedziałku ale powiem wam że korci ten teścik.
Póki @ nie ma jest nadzieja. Głowa do góry. Może owulka ci się przesuneła i za wcześnie na test.
Ja też ćwiczę silną wolę, nie sprawdzam strony laboratorium z wynikami, przecież i tak nie będzie wyników co najmniej przed 16.Ja właśnie zakupiłam 2 testy i ćwiczę silną wolę [emoji3]