reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny jak mnie dziś prawy jajnik boli tragedia :(! Czasami zdarzała mi się taka silna owu i w tym miesiącu mnie dopadła właśnie :/ pójdę we wtorek na badanie progesteronu myślę że będzie to właśnie około 7 dni po owulacji [emoji4] i zrobię odrazu badanie poziomu kwasu foliowego ;)
Działaj jeśli owu się zbliża :D
A ja już sama nie wiem co jest.. Byłam u ginki dzisiaj, tak tylko spojrzeć co i jak i jej opowiadałam że w tamtym cyklu jajeczko 24mm wyhodowane, @ okropna i ze skrzepami a ten cykl zupełnie bez stymulacji. I robi mi usg a tu na prawym jajniku jajeczko 32mm x 34mm. I tylko nie była pewna czy to z tamtego cyklu jakaś mini torbiel się zrobiła czy w tym cyklu bez stymulacji urosło takie wielkie jajo. Mam jeszcze 3 cykle z metformina, clo i dupkiem a potem drożność jajowodów...

reklama
Działaj jeśli owu się zbliża :D
A ja już sama nie wiem co jest.. Byłam u ginki dzisiaj, tak tylko spojrzeć co i jak i jej opowiadałam że w tamtym cyklu jajeczko 24mm wyhodowane, @ okropna i ze skrzepami a ten cykl zupełnie bez stymulacji. I robi mi usg a tu na prawym jajniku jajeczko 32mm x 34mm. I tylko nie była pewna czy to z tamtego cyklu jakaś mini torbiel się zrobiła czy w tym cyklu bez stymulacji urosło takie wielkie jajo. Mam jeszcze 3 cykle z metformina, clo i dupkiem a potem drożność jajowodów...
No właśnie nie działam, dopiero od października :( chwilowa przymusowa przerwa :( ja to się na tych jajach nie znam [emoji28] aż taki zaawansowany poziom to nie dla mnie [emoji28]

No i kazała mi się pokazać w następnym cyklu tak 14-17dc na usg (ostatnio pozytywny owu w 17dc a jajeczko 24mm w 19dc; teraz 34mm i 19dc) żeby zobaczyć czy jajeczka pękają bo jak nie to ovitrelle czy coś takiego

No właśnie nie działam, dopiero od października :( chwilowa przymusowa przerwa :( ja to się na tych jajach nie znam [emoji28] aż taki zaawansowany poziom to nie dla mnie [emoji28]
To tylko 2 miesiące przerwy jeszcze Ci zostały :) a jeżeli masz rok urodzenia w nicku to jesteś rok młodsza ode mnie, więc na pewno nie będziesz się o jajach musiała doszkalać, tylko już w moim wieku będziesz mamą :*

To tylko 2 miesiące przerwy jeszcze Ci zostały :) a jeżeli masz rok urodzenia w nicku to jesteś rok młodsza ode mnie, więc na pewno nie będziesz się o jajach musiała doszkalać, tylko już w moim wieku będziesz mamą :*
No zleci jasne [emoji4] drugi cykl za mną, mam nadzieję, że jeszcze z dwa-trzy cykle i ja będę mogła z niecierpliwością czekać na testowanie [emoji4] jednego aniołka mam już na koncie z grudnia 2017 więc jednocześnie mam silną potrzebę zostać mamą, a z drugiej strach przed powtórką :(

Dziewczyny, mam tydzień do @ i mnie ciągnie strasznie podbrzusze... Nie chcę się nakręcać bo już tak kiedyś miałam, ale jakaś nadzieja kiełkuje...
Mnie w tym udanym cyklu ciągnęło i kulo podbrzusze praktycznie od owulacji a nigdy tak nie miałam więc wiedziałam,ze się udało,bo poprostu czułam inaczej tam na dole :)

No i kazała mi się pokazać w następnym cyklu tak 14-17dc na usg (ostatnio pozytywny owu w 17dc a jajeczko 24mm w 19dc; teraz 34mm i 19dc) żeby zobaczyć czy jajeczka pękają bo jak nie to ovitrelle czy coś takiego
Ja miałam ovitrelle zastrzyk w tym udanym cyklu :) może faktycznie u Ciebie nie pękają jajeczka i jest to dobre rozwiazanie :) trzymam kciuki

reklama
Ciekawe jak będzie jutro u mnie ;) a jeśli test drugi dzień z rzędu jest pozytywny to znaczy, że owulacja wystąpiła czy, że dopiero wystąpi? Bo ja dziś czuje jak by była owulka właśnie
Niby od pierwszego pozytywnego w ciągu 24- 72 godzin powinna wystąpić ...Może ktoś mnie poprawi jaka źle myślę bo już sama głupieje . Też mnie dziś troszkę jajnik pobolewa a test negatywny. Ale wczoraj też coś tam delikatnie czułam ...Ale te organizmy kobiety sa różne

Do góry