To niestety nie jest kreska tylko kawałek plastiku podtrzymujący pasek testowyTutaj zdjęcie testu
reklama
Tak zrobię rano powtórzę ale coś czuje ze to znów moje urojenia bo w tym cyklu tylko raz próbowaliśmy i to dwa dni po owulacji...
Kurczę wicie co faktycznie to jest plastik byłam rozbroić test a tak swoją droga po owulacji jest jakaś szansa na ciąże ?
Mała. Komórka jajowa żyje 24h, a zdolna do zapłodnienia jest około 12h tylko.Kurczę wicie co faktycznie to jest plastik byłam rozbroić test a tak swoją droga po owulacji jest jakaś szansa na ciąże ?
Większą szansa jest dwa dni przed niż dwa dni poKurczę wicie co faktycznie to jest plastik byłam rozbroić test a tak swoją droga po owulacji jest jakaś szansa na ciąże ?
@kapusniaczek90 a w jaki sposób wyznaczyłaś dzień owulacji? Monitoring? Testy owu? Mierzenie temperaturay plus śluz. Bo generalnie 2 dni po owu to nie ma szansy na ciążę. Tylko jest opcja, że owu np nie była wtedy kiedy myślisz a przesunęla się to wtedy macie szanse kwestia tego na ile jesteś pewna tej daty owu?
Jakoś dwa miesiące temu robiłam testy owu i w dzień gdy wyszedł pozytywny byłam u gina i on mówi ze test nie kłamie i na następny dzień i w ten mamy się starać a był to moj 8 dzień cyklu niestety wtedy nic nie wyszło z tego i teraz widze po śluzie tylko ze mam owulacje bo jest wodnisty a teraz od kilku dni mam biały i bardzo mało...
No nic w tym cyklu tez na sto procent nie udało się... próbujemy dalej
Jeszcze taka kwestia ze kiedyś jak jeszcze nie planowałam drugiego dziecka miałam bardzo dużo śluzu w owulacje i po dosłownie non stop i mnóstwo a teraz w owu tak słabo bardzo i przed okresem tez tylko trochę białego dziwne może od stresu ze tak bardzo chcemy drugie
Jeszcze taka kwestia ze kiedyś jak jeszcze nie planowałam drugiego dziecka miałam bardzo dużo śluzu w owulacje i po dosłownie non stop i mnóstwo a teraz w owu tak słabo bardzo i przed okresem tez tylko trochę białego dziwne może od stresu ze tak bardzo chcemy drugie
paulenka91
Fanka BB :)
Wiem co czujesz..mi nawet do przyjaciółki nie chciało się iść która miała bobasa, koleżanka z pracy zaszła odrazu a na karku 40lat. Czułam się jak gorszej kategorii.a najgorsze były długie cykle i nie wiadomo kiedy owulacja. Już odpuscilam monitoring nawet,zrezygnowałam ale w cyklu w którym zaszłam starałam się mega a i tak brak 2 kresek. Dopiero 50dc zrobiłam test i blada kreska. Zaszłam dopiero około 37dc i to całkiem przez przypadek bo wtedy tylko raz było przytulanie.@Maliina ... O nie trzymaj się kochana [emoji173]️
@Kasienka3b ja tak jak dziewczyny też tam coś widze i coś czuję, że @ chyba do Ciebie nie przyjdzie trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji
A ja siedzę i mam doła i mam placz pod wierzchem.... Chociaż powinnam się cieszyć.... Jestem wredna małpą.... Właśnie teściowa powiedziała mi że jedna kuzynka wczoraj urodziła a druga jest w 19 tygodniu ciąży .... I kurcze życzę im tego co najlepsze i dużo zdrowia dla ich maleństw i pewnie znowu będę ulubiona ciocią... . Ale w środku coś we mnie pękło i chce mi się wyć z żalu.... Ratuje mnie tylko to że ja wszystkie emocje duszę w środku... Bo tak to bym chyba już rozmawiając z teściową zaczęła płakać ... I już coraz częściej mam takie myśli, że będziemy tylko we dwoje z mężem ...
reklama
flor87
Fanka BB :)
Tez juz mam takie mysli ze bedziemy sami... skoro ciagle nic... wszyscy w kolo z dzidziusiami albo w ciazy... ost tez sie dowiedzialam ze znajoma wpadła i jest w ciazy z 3 dzieckiem... a u mnie ani widu ani slychu zeby chociaz 1 bylo... juz jakos mam dosc tych staran....@Maliina ... O nie trzymaj się kochana [emoji173]️
@Kasienka3b ja tak jak dziewczyny też tam coś widze i coś czuję, że @ chyba do Ciebie nie przyjdzie trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji
A ja siedzę i mam doła i mam placz pod wierzchem.... Chociaż powinnam się cieszyć.... Jestem wredna małpą.... Właśnie teściowa powiedziała mi że jedna kuzynka wczoraj urodziła a druga jest w 19 tygodniu ciąży .... I kurcze życzę im tego co najlepsze i dużo zdrowia dla ich maleństw i pewnie znowu będę ulubiona ciocią... . Ale w środku coś we mnie pękło i chce mi się wyć z żalu.... Ratuje mnie tylko to że ja wszystkie emocje duszę w środku... Bo tak to bym chyba już rozmawiając z teściową zaczęła płakać ... I już coraz częściej mam takie myśli, że będziemy tylko we dwoje z mężem ...