martoosia04
Fanka BB :)
Nie mam jak isc na bete bo jestem na wsi i dopiero w srode wracam do siebie.
No to pozostaje ci ten test w poniedziałek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam jak isc na bete bo jestem na wsi i dopiero w srode wracam do siebie.
Tak jestem już załamana i w sumie wszystko mi jedno co dalej będzie sie dzialo. Nie kupuje zadnych testow ciazowych i owu. Chyba nie mam sil na to wszystko. Mam ochotę w koncu zwolnic sie z mojej pracy i część moich zdrowotnych problemów i stresow zniknie. Ogolnie to nie chce mi sie juz nic.
Kochana rozumiem Cie bo tez po czesci tak mysle jak Ty...Jesli mi sie nie uda to tez zamierzam odpuscic i oze wtedy sie uda.Tak jestem już załamana i w sumie wszystko mi jedno co dalej będzie sie dzialo. Nie kupuje zadnych testow ciazowych i owu. Chyba nie mam sil na to wszystko. Mam ochotę w koncu zwolnic sie z mojej pracy i część moich zdrowotnych problemów i stresow zniknie. Ogolnie to nie chce mi sie juz nic.
Hej przykro mi że w tym cyklu się nie udało. Może właśnie w twoim przypadku to stres powoduje niepowodzenia. Mi lekarz po poronieniu mówił że nasz organizm wie kiedy jest gotowy na ciąże i trzeba próbować.Tak jestem już załamana i w sumie wszystko mi jedno co dalej będzie sie dzialo. Nie kupuje zadnych testow ciazowych i owu. Chyba nie mam sil na to wszystko. Mam ochotę w koncu zwolnic sie z mojej pracy i część moich zdrowotnych problemów i stresow zniknie. Ogolnie to nie chce mi sie juz nic.
Hej ja coś widzę. Może powtórz jutro z porannego moczu powinien wtedy być wyraźniejsze.Tutaj zdjęcie testu