reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Tak:( jestem już załamana i w sumie wszystko mi jedno co dalej będzie sie dzialo. Nie kupuje zadnych testow ciazowych i owu. Chyba nie mam sil na to wszystko. Mam ochotę w koncu zwolnic sie z mojej pracy i część moich zdrowotnych problemów i stresow zniknie. Ogolnie to nie chce mi sie juz nic.

Tak:( jestem już załamana i w sumie wszystko mi jedno co dalej będzie sie dzialo. Nie kupuje zadnych testow ciazowych i owu. Chyba nie mam sil na to wszystko. Mam ochotę w koncu zwolnic sie z mojej pracy i część moich zdrowotnych problemów i stresow zniknie. Ogolnie to nie chce mi sie juz nic.
Kochana rozumiem Cie bo tez po czesci tak mysle jak Ty...Jesli mi sie nie uda to tez zamierzam odpuscic i oze wtedy sie uda.

@Maliina o nie.... Nie lubię tego :(
U mnie wczoraj był skok temp. do 36,3 a dzisiaj spadek do tej podstawowej temp i znowu zaczyna boleć mnie ten sam jajnik 8-) nie wiem co się dzieje może do tamtej owu nie doszło? Nie zostaje nic innego jak czekać do jutra a ja nie lubię na nic czekać ale póki co jeszcze dziś nie zacznę brać luteiny....

Hej dziewczyny
Staramy się już kilka cykli o drugie dziecko i dzisiaj jestem 4 dni przed okresem i z racji tego ze strasznie bolą mnie piersi zrobiłam test ale nie z porannego moczu i wynik negatywny na pierwszy rzut oka ale pod światło coś tam widać jak Myślicie czy to taka fabryczna zasada testu ? Dodam ze ja mam krótkie dość cykle bo 24-26 dni i owulacje trzy dni po okresie

Tutaj zdjęcie testu

Załączniki

• 7F20E125-5949-46B2-9023-90F7AAE43ED3.jpeg
    7F20E125-5949-46B2-9023-90F7AAE43ED3.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 143
@Maliina ... O nie:( trzymaj się kochana ❤️

@Kasienka3b ja tak jak dziewczyny też tam coś widze i coś czuję, że @ chyba do Ciebie nie przyjdzie;) trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji:tak:

A ja siedzę i mam doła i mam placz pod wierzchem.... Chociaż powinnam się cieszyć.... Jestem wredna małpą.... Właśnie teściowa powiedziała mi że jedna kuzynka wczoraj urodziła a druga jest w 19 tygodniu ciąży .... I kurcze życzę im tego co najlepsze i dużo zdrowia dla ich maleństw i pewnie znowu będę ulubiona ciocią... . Ale w środku coś we mnie pękło i chce mi się wyć z żalu.... Ratuje mnie tylko to że ja wszystkie emocje duszę w środku... Bo tak to bym chyba już rozmawiając z teściową zaczęła płakać ... I już coraz częściej mam takie myśli, że będziemy tylko we dwoje z mężem ...

Hej przykro mi że w tym cyklu się nie udało. Może właśnie w twoim przypadku to stres powoduje niepowodzenia. Mi lekarz po poronieniu mówił że nasz organizm wie kiedy jest gotowy na ciąże i trzeba próbować.

reklama
Ja też mam dziś zły dzień. Smutno mi i już bardzo chcę urlop. Nie cierpię popołudniówek. Wręcz chce mi się ryczeć jak mam wychodzić z domu.

Do góry