brdzo mi przykro!!!! trzymaj sie kochana!!!Zobacz załącznik 876323
Ciąży nie ma...
ale dziwne ze mialas wczesniej wyzsza bete a teraz 0,1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
brdzo mi przykro!!!! trzymaj sie kochana!!!Zobacz załącznik 876323
Ciąży nie ma...
A bierzesz ciągiem cały miesiąc duphaston czy jak? Bo mi zawsze ginekolog mówił, że @ dostanę po odstawieniu duphastonu więc może ty po prostu ją "wstrzymujesz"?Miałam tylko nie całe trzy dni plamień, ale biorę duphaston i nie ma śladu. Nawet śluzu nie ma praktycznie.
Lipa ku***!Zobacz załącznik 876323
Ciąży nie ma...
Mi chyba w ubiegłym roku bromergon pomógł bynajmniej w ciąży byłam, niesteyy poroniłam, ale u mnie teraz okazało się, że TSH jest za wysokie i biorę euthyrox 25 i endo podejrzewa, że prolaktyna jest dlatego też podwyższona, biorę bromergon pół tab bo tak kazał endokrynolog, gin kazał 1 tab i bądź tu mądry, ale za 3 tyg powtarzam badania i będę wszystko miała jasne, jeśli prolaktyna spadnie to odstawiam bromergon i zostanę przy euthyroxie tylkoJa też. Dodatkowo nie pomagał. Odstawiłam a potem się okazało że bez leków prolaktyna wróciła do normy.
Ja nic kompletnie nie widzę na tym teścieTu normalne
Wlasnie dostalam smsa z inpost ze jest paczka... kurde nie moglo 10 min wczesniej... wlasnie nie mam jak pojechac
moze zdj kiepskie ale ja to widze i tam jest cien nawet nie poddaje go watpliwosciom... ale ja w ciaze u siebie przestalam wierzyc.Ja nic kompletnie nie widzę na tym teście
A masz możliwość zrobienia bety?moze zdj kiepskie ale ja to widze i tam jest cien nawet nie poddaje go watpliwosciom... ale ja w ciaze u siebie przestalam wierzyc.
w tym tyg nie bo pracuje od 6;45 do 15. w przyszlym tyg bede miala na 14 razem z M to skocze do sasiedniego miasta by miec wyniki online o ile do tego czasu @ nie bedzie i bede codziennie robic testy i sie nimi katowac.A masz możliwość zrobienia bety?
wiesz....najpierw dał mi wywód medyczny skąd się biorą plamienia i co oznaczają, podkreślił, że on absolutnie nie jest lekarzem straszącym pacjentki i faktycznie tak jest, ale tak w skrócie ( bo mówił długo), ze jakby coś się wydarzyło i mój tryb życia absolutnie nie byłby tego powodem to i tak będę siebie obwiniała bo tak działa psychika. Poza tym powiedział, że żadna, nawet najlepsza praca nie jest warta poświęcenia bo koniec końców nikt tego tak naprawdę nie doceni, że praca mnie nigdy nie pokocha chociaż nie wiem jakbym się starała, a dziecko tak, bezwarunkową miłością... to tak w skrócie i tak sobie myślę, że serio w sierpniu chyba pozwolę sobie trochę odpocząć...@piorunem Śliczny mały brzuś
@ForgetMeeNot na razie nie wybieram się do niego.... No chyba, że będzie potrzeba
Dopóki mój mąż nie ogarnie wszystkiego u siebie nie ma sensu się stymulować i sprawdzać owulację. Starć się będziemy, ale naturalnie bez wspomagaczy, pewnie nic z tego bedzie, no ale w sumie to przyjemne więc narzekać nie będę Po urlopie mój mąż rzuca e papierosa i zmienia tryb życia, najgorzej będzie u niego z ograniczeniem stresu... Więc pewnie najwcześniej pod koniec września się wybiorę do niego, albo w październiku...
A tak z ciekawości to jak motywować to, że warto pojsc od razu na zwolnienie?? Jakoś medycznie?
To szybko brzusio Ci się pojawil a co do pracy to nie stresuj się tym, wiem że łatwo powiedzieć, ale teraz powinnaś myśleć egoistycznie i już! Praca to tylko praca.