reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Wszystkiego najlepszego dla synka! :)
Ja tak bardzo nie mogę doczekać się jutra, jeśli @ nie przyjdzie to mam nadzieję, na przyrost bety. Ale nadzieja powoli gaśnie z każdym uczuciem dyskomfortu. :/

A plamienia jakieś masz czy zupełnie nic? Ja co któryś raz gdy pójdę siusiu to na papierze lekko brązowy śluz. Już mi w głowie siedzi że może powinnam coś brać jakiś duphaston jeśli się udało ... No i brzuch to od tygodnia boli i tak jak kiedyś tu pisałam gazy... W poniedziałek wizyta u ginekologa to u mnie się wszystko wyjaśni.

reklama
Wszystkiego najlepszego dla synka! :)
Ja tak bardzo nie mogę doczekać się jutra, jeśli @ nie przyjdzie to mam nadzieję, na przyrost bety. Ale nadzieja powoli gaśnie z każdym uczuciem dyskomfortu. :/
Kochana ja w was wierzę!!
Moje testy sa w doręczeniu i pewnie będą wieczorem:( a wtedy nie bede miala jak pojechać do paczkomatu:(

A plamienia jakieś masz czy zupełnie nic? Ja co któryś raz gdy pójdę siusiu to na papierze lekko brązowy śluz. Już mi w głowie siedzi że może powinnam coś brać jakiś duphaston jeśli się udało ... No i brzuch to od tygodnia boli i tak jak kiedyś tu pisałam gazy... W poniedziałek wizyta u ginekologa to u mnie się wszystko wyjaśni.
Miałam tylko nie całe trzy dni plamień, ale biorę duphaston i nie ma śladu. Nawet śluzu nie ma praktycznie.

Kasia, w sumie to ja trochę Cię będę kusić bo mam jakoś dobre przeczucia w związku z tym Twoim cyklem teraz :D dasz się skusić kochana? [emoji14]
Kurka ale mam ino test o czulosci 25...
Jutro jade z kuzynka na rowery do miasteczka(bo jestem na urlopie na wsi) to moze kupie jakis czulszy i w czwartek sikne na test o czulosci 10.

Kurka ale mam ino test o czulosci 25...
Jutro jade z kuzynka na rowery do miasteczka(bo jestem na urlopie na wsi) to moze kupie jakis czulszy i w czwartek sikne na test o czulosci 10.
Kasia, wstrzymaj się jeszcze chwilę. Lepiej się cieszyć z grubej krechy niż cienia doszukiwać. Ciekawe czy za 2 tygodnie też będę taka mądra [emoji16]

A gdzieś tam szybko do apteki nie da rady podskoczyć?

Aj juz wytrzymam zawsze to dzień dalej i szansa ze jesli cos jest to beta wzrosnie i zamiast cienia będą krechy.

Wszystkiego najlepszego dla synka:)

Czy wy widzicie tu coś poza moim praniem oczywiście :D

Załączniki

• Screenshot_2018-07-10-17-27-28-565_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-07-10-17-27-28-565_com.android.chrome.png
    452,3 KB · Wyświetleń: 117
reklama
Do góry