reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
ja to już wariuje... u Nas 8 cykl starań.. robiłam już chyba wsyztskie możliwe badania.. niby wszytsko ok. tylko dostałam eutoryk czy jakoś tak na tarczyce.. bo dla starających się troche za wysoka.. już odchodze od zmysłów. a każda @ wprawie mnie w depresje normalnie..
U nas 22 cykl starań, już prawie było wszytko ok po euthyroxie a jednak mam jakieś poważniejsze problemy i w połowie miesiąca idę prywatnie do mojego lekarza zobaczyć co tam jest nie tak. No i jeszcze narzeczony chce iść na badanie nasienia.

reklama
To znaczy że jutro testujesz i pokazujesz nam swoje piękne ||:):):)
Testowalam juz przedwczoraj, wczoraj i dzis [emoji6] raz byl cien potem juz biało [emoji6]
a może... może nie przyjdzie :) Tego Ci życzę :)
Przyjdzie tylko mnie w konia robi [emoji6]

Albo sie opozni troche, wtedy to dopiero bede sie zastanawiac czy ten cien ostatnio to wlasnie nie biochemiczna [emoji24]

Kati dziękuję za odpowiedzi. Trochę mnie to podbudowało, że takie obawy się pojawiają nie tylko u mnie bo już się zastanawiałam czy ze mną jest coś nie tak...Paulina to musiały być straszne święta :( życzę Ci żebyś kolejne spędziła z maluszkiem pod sercem!

Kamila może powtórz test jutro rano?
Mam taką nadzieję [emoji4] trzymam za Nas wszystkie kciuki [emoji4]

dziękuję... Oby.. Już jestem zmęczona tym :( a jak u Ciebie ? który cykl ??
U mnie koniec 10 [emoji58]
Kati dziękuję za odpowiedzi. Trochę mnie to podbudowało, że takie obawy się pojawiają nie tylko u mnie bo już się zastanawiałam czy ze mną jest coś nie tak...Paulina to musiały być straszne święta :( życzę Ci żebyś kolejne spędziła z maluszkiem pod sercem!

Kamila może powtórz test jutro rano?
Juz pisalam, robilam 3 testy w tym na jednym wyszedl cień, wiec podejrzewam albo wadliwy test albo biochemiczna, a jak sie bedzie @ spozniac to tym bardziej obstawiam ze biochemiczna mogla byc [emoji24]

U nas 22 cykl starań, już prawie było wszytko ok po euthyroxie a jednak mam jakieś poważniejsze problemy i w połowie miesiąca idę prywatnie do mojego lekarza zobaczyć co tam jest nie tak. No i jeszcze narzeczony chce iść na badanie nasienia.
co jest nie tak ?? jeśli można zapytać ? Wow Twoj chce iśc ? tak sam ? dobrowolnie ? MOj to taki ciezki temat, że masakra... zapiera sie nogami i rękami.. bo mieliśmy już kiedyś maleństwo 5 lat temu.. jednak w 6tc już go nie było :(

co jest nie tak ?? jeśli można zapytać ? Wow Twoj chce iśc ? tak sam ? dobrowolnie ? MOj to taki ciezki temat, że masakra... zapiera sie nogami i rękami.. bo mieliśmy już kiedyś maleństwo 5 lat temu.. jednak w 6tc już go nie było :(
Coś z metabolizmem, obraz jest nie ciekawy na usg. Dokładnie się nie dowiedziałam.
Tak mój chce iść sam, nie traktuje tego tematu jakoś typowo jak facet. Tylko tak jak my kobiety, cos jest nie tak to musi zbadać jak u niego to wygląda, żeby wiedzieć co robić.

reklama
Coś z metabolizmem, obraz jest nie ciekawy na usg. Dokładnie się nie dowiedziałam.
Tak mój chce iść sam, nie traktuje tego tematu jakoś typowo jak facet. Tylko tak jak my kobiety, cos jest nie tak to musi zbadać jak u niego to wygląda, żeby wiedzieć co robić.
wow. podejście godne pochwały... Naprawde.. Super :)

Do góry