reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
No to raczej zdecydowanie za wcześnie na jakiekolwiek objawy [emoji6] co najwyżej na owu [emoji14]11 dzień cyklu na to wychodzi
Asik1234
Ok dziękujęNajlepiej jak masz nieregularne te cykle to kochać się co 2-3 dni, wtedy zawsze jest szansa, że się nie pominie tych dni płodnych Znam parę, która dzień przed @ miała zbliżenie i wtedy się udało, ale to musiała mieć jakąś dosyć wczesną owulacje wówczas. Działajcie i trzymam kciuki
Kaamilaaa
No jak byl @ i od tego czasu jest obecnie 11dc to raczej na pewno tylko owu moze być [emoji6] objawow ciazy bym sie nie doszukiwala [emoji6]Tak też to brałam pod uwagę.Ale pomyślałam a możePo zabiegu się udało .to nic będę czekać na wizytę i zobaczymy.a Ty też się starasz i jak długo?
Ja mam 22l i juz 4letniego synka z ex, teraz z partnerem staramy sie obecnie 10 cykl od października 2017, jak narazie bez skutku.
Bardzo licze na ten cykl bo jesli sie nie uda to przyszly nam niestety przepadnie bo mojego nie bedzie [emoji17]
Ostatnia edycja:
Asik1234
Znam to..u mnie właśnie tez tak jest i ciężko trafić...nigdy nie sądziłam że tak ciężko będzie zajść w ciążę i tym samym ja utrzymać tym bardziej że bardzo szybko zaszłam w pierwsza ciążę a Po 11 latach nie mogę No obłęd ale trzeba się starać wierzę że się uda w końcukażdej z nasNo jak byl @ i od tego czasu jest obecnie 11dc to raczej na pewno tylko owu moze być [emoji6] objawow ciazy bym sie nie doszukiwala [emoji6]
Ja mam 22l i juz 4letniego synka z ex, teraz z partnerem staramy sie obecnie 10 cykl od października 2017, jak narazie bez skutku.
Bardzo licze na ten cykl bo jesli sie nie uda to przyszly nam.niestety przepanie bo mojego nie bedzie [emoji17]
Kobietki zrobiłam drugi test.... ten z góry jest z piątku ...kreska ciemnieje w poniedziałek idę na betę. Nie mogę uwierzyć że się udało. W styczniu poronienie, w maju zaczełam brać duphaston na plamienia przed miesiaczka, w czerwcu gin dala mi clo bo nie miałam owulacji ale się nie spodziewałam że zaskoczy od razu...wiek robi swoje mam 40 lat a tu proszę[emoji6] niespodziankaZnam to..u mnie właśnie tez tak jest i ciężko trafić...nigdy nie sądziłam że tak ciężko będzie zajść w ciążę i tym samym ja utrzymać tym bardziej że bardzo szybko zaszłam w pierwsza ciążę a Po 11 latach nie mogę No obłęd ale trzeba się starać wierzę że się uda w końcukażdej z nas
Załączniki
Pamiętam! Trzymam kciuki!Nie wiem czy mnie pamietacie kiedys tu pisalam. W kwietniu poronilam a teraz 18.06 zobaczylam dwie kreski
Z jednej strony radosc a z drugiej strach aleeee.. bedzue dobrze! Musi byc!
irminka1231
Aga gratuluje.pewnie ze ciebie pamietam spokojnej ciążyNie wiem czy mnie pamietacie kiedys tu pisalam. W kwietniu poronilam a teraz 18.06 zobaczylam dwie kreski
Z jednej strony radosc a z drugiej strach aleeee.. bedzue dobrze! Musi byc!
reklama
irminka1231
Gratuluje i spokojnej ciazy życzę.Jestesmy w podobnym wieku bo ja mam 37 lat a rocznikowo 38 lat.Kobietki zrobiłam drugi test.... ten z góry jest z piątku ...kreska ciemnieje w poniedziałek idę na betę. Nie mogę uwierzyć że się udało. W styczniu poronienie, w maju zaczełam brać duphaston na plamienia przed miesiaczka, w czerwcu gin dala mi clo bo nie miałam owulacji ale się nie spodziewałam że zaskoczy od razu...wiek robi swoje mam 40 lat a tu proszę[emoji6] niespodziankaZobacz załącznik 870455