reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Co ma byc to bedzie w takim razie. Mam dzis chyba jakis dołek.. taki piekny wysyp II kresek.. tak chcialabym zebysmy wszystkie sie juz mogly cieszyc.
Ehh wiem co czujesz tez mam czasem takie gorsze dni, czasem ciężko jest mimo ze chcę sie cieszyć z tych wszystkich || to jednak w serduchu jest przykro [emoji22]

reklama
Witam,
Jestem tu nowa. Tez starajaca sie... od ponad roku.
Przerabialam testy owulacyjne i pomimo 'starania sie' w opdowiednie dni, nadal nie widac tych upragnionych dwoch kresek :(
Badan robilismy juz sporo, i niby wszystko jest OK

Hej :)jestem po 2 poronieniach i obecnie 4tyg po histeroskopii..staram się o dziecko już rok. .Czytając wasze forum od dłuższego czasu postanowiłam ze dowiem się więcej jeśli do was dolacze:)i przy tym może będę spokojniejsza:)

Hej,
Tez mam na imie Asia :) Staramy sie rowniez od roku, wlasnie dzis dolaczylam do forum - chcialam pogadac z kims, kto przechodzi przez cos podobnego,bo czasem po prostu cholernie ciezko jest :(

No nie ukrywam że jest...a każdy test z jedna kreska już mnie dobija..a już myślałam że się udało po zabiegu...co prawda nie mam równych cykli i nie bardzo wiem kiedy dokładnie mam dni płodne mniej więcej chyba to się czuję .rozne SA opinie odnośnie dni płodnych ..zajścia w ciążę przed okresem itd. Ja rzadko z partnerem od zabiegu się bawiliśmy ale prowadzę kalendarz więc mam wszystko notowane:)co myślicie o tym biorąc pod uwagę to że jestem 4 tyg Po histeroskopii.:kochałam się 11.06.a 13 dostałam okres który trwał 3 nie całe dni. Praktycznie od południa już było czyszczenie.i 2 dni później znowu było zbliżenie..hm w każdym razie od tygodnia kiepsko się czuję i nie wiem czy mam wgl myśleć o tym że mogło się udać czy za wcześnie na takie myśli...:)

reklama
Do góry