reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Kaamilaaa pewnie, że mozesz:tak: o dziecku marzymy od 4 lat, ale przez moje choroby wstrzymywalismy się ze strachu. Teraz jest 6 cykl starań w tym 4 cykle z monitoringiem a 3 ze stymulacją... Ten i poprzedni cykl wrzuciłam na luz i olalam monitoringi i stymulacje, wrócę do nich we wrześniu...
A ja Ci życzę żebyś nie musiała wracać i na kolejną wizytę do naszego doktora przyszła już w celu potwierdzenia ciąży :)

reklama
@Kaamilaaa pewnie, że mozesz:tak: o dziecku marzymy od 4 lat, ale przez moje choroby wstrzymywalismy się ze strachu. Teraz jest 6 cykl starań w tym 4 cykle z monitoringiem a 3 ze stymulacją... Ten i poprzedni cykl wrzuciłam na luz i olalam monitoringi i stymulacje, wrócę do nich we wrześniu...
Aa rozumiem [emoji57] Trzymam kciuki zeby ten luz właśnie zaowocował i zebys juz nie musiała wracac do leczenia we wrześniu [emoji6][emoji110]

@ForgetMeeNot, @Kaamilaaa dziękuję wam dziewczyny za słowa otuchy:) ale ja jestem realistką niestety i czuję, że dopóki mój mąż nie zrobi porządku z tą prolaktyną to nici z dzidzi, raczej będzie musiał brać tabletki, bo z jego pracą to marne szanse na życie bez stresu.... No zobaczymy... Byłabym najszczesliwszą kobietą na świecie, gdyby wyszło ot tak po prostu i ciąża... Oby, oby;)

Hej dziewczyny.
Co u was ?
Gratuluję wszystkim które zobaczyly 2 kreski <3
U mnie jakoś nie za dobrze..
Od 2 dni strasznie się czuję w nocy tak.mnie bolalo w kręgosłupie i ogólnie brzuch w każdym miejscu że myślałam że rodze już...
Mam tabletki na podtrzymanie ciąży duphaston magnez na napinanie brzucha i witaminy chodź nic to nie daje..
Nie wiem co robić.. dziś jak będzie to samo jadę na szpital

Hej dziewczyny.
Co u was ?
Od 2 dni strasznie się czuję w nocy tak.mnie bolalo w kręgosłupie i ogólnie brzuch w każdym miejscu że myślałam że rodze już...
Mam tabletki na podtrzymanie ciąży duphaston magnez na napinanie brzucha i witaminy chodź nic to nie daje..
Jedz i się nawet nie zastanawiaj. Trzymam kciuki żeby wszystko było ok!

reklama
Hej dziewczyny.
Co u was ?
Dziewczyny mają rację. Szybko jedź na izbę przyjęć. W którym jesteś tygodniu bo poprostu nie pamiętam?

Do góry