reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Mam dwóch synów już na pokładzie ;) Więc po cichu marzę o córeczce. Choć tak naprawdę chcę tylko zdrowego dzidziusia.
A ile lat mają ? [emoji3]
Ja też mam chłopca 4latka [emoji6]
I też tak myślę że fajnie by było żeby córcia sie trafiła [emoji57] no ale najważniejsze żeby się w ogóle udało i byla zdrowa dzidzia.
Ale chyba troche ostatnio trace nadzieje ze się uda..
I ja was podczytuje co jakiś czas i z chęcią zostanę (choć mam nadzieję że nie nadlugo) bo fajnie się was czyta.. co wchodzę to fajny wysyp II kreseczek :tak: gratulacje dziewczyny. I za pozostałe trzymam kciuki

Czy u was też jest taka parówka na dworze? Nie do wytrzymania.
Oj tak gorąco strasznie, dobrze ze mozna sie w basenie schłodzić troszkę [emoji3]

Witaj, opowiedz nam coś o sobie ;)
A więc jestem młodziutka. Zmagam się z zespołem policystycznych jajników, lekko zbijam tarczyce. Brałam antykoncepcje, dwa razy i podejrzewam, że to też miało jakiś wpływ na to. Troszkę się załamałam, bo lekarz mnie nastraszył, ale to chyba teraz typowe. Powoli zaczynam miesiączkować, ale powoli naprawdę. Owulacje są sporadycznie, jak już jest to coś idzie nie tak zawsze. Postanowiłam, że chce zacząć leczenie, współżyje bez zabezpieczenia, ale w ciążę nie zachodzę. Zaczynam podejrzewać, że chyba problem leży jeszcze głębiej :( W zeszłym roku miałam tylko jeden jajnik w pęcherzykach, potem już drugi więc to świeża sprawa. Teraz mam 3 dzień cyklu. Ale miesiączki są dziwne, wstrzymują się. 1 dzień plamienie różowe, drugi dzień krwawienie żywa krew, dziś już brązowe plamienie, takie brudne:( I tak wyglądają miesiączki, jeden dzień mocniejszy potem już plamienie jakby się wstrzymywał okres, chciał być ale coś się blokuje. To normalne przy tym zespole?

A i strasznie puchną mi nogi. Sama miesiączka nie jest już bolesna, ale za to na ból nóg umieram. Ledwo mogę się ruszać.

U mnie 18 dc, tylko wogle brak śluzu plodnego ...pęcherzyki były w 9 dc na usg ale owulacji chyba nie...daje sobie jeszcze dwa cykle i ponownie siegne po tabletki jak z pierwszym dzieckiem. A u was dziewczyny lekarze nie proponują wam zajście po tabletkach anty ? Mi w ten sposób udało się zajść bo miałam cykle bezowulacyjne ponad rok..

reklama
U mnie 18 dc, tylko wogle brak śluzu plodnego ...pęcherzyki były w 9 dc na usg ale owulacji chyba nie...daje sobie jeszcze dwa cykle i ponownie siegne po tabletki jak z pierwszym dzieckiem. A u was dziewczyny lekarze nie proponują wam zajście po tabletkach anty ? Mi w ten sposób udało się zajść bo miałam cykle bezowulacyjne ponad rok..
Mi proponowali "leczenie" Anty 4 miesiące i potem odstawić i że zachodzi się łatwo

Do góry