reklama
minimalina
Aktywna w BB
Od przełomu październik/listopad. Więc już się spoko cykli zebrało. Kilka dni temu zaczął się 10 cs. Od mniej więcej stycznia zaglądam tutaj na forum.Od stycznia sie staracie ?
minimalina
Aktywna w BB
Witam, dzień dobry! Mogłabym dołączyć do staraczek?
Witaj, opowiedz nam coś o sobie
Kaamilaaa
Fanka BB :)
A ile lat mają ? [emoji3]Mam dwóch synów już na pokładzie Więc po cichu marzę o córeczce. Choć tak naprawdę chcę tylko zdrowego dzidziusia.
Ja też mam chłopca 4latka [emoji6]
I też tak myślę że fajnie by było żeby córcia sie trafiła [emoji57] no ale najważniejsze żeby się w ogóle udało i byla zdrowa dzidzia.
Ale chyba troche ostatnio trace nadzieje ze się uda..
Oj tak gorąco strasznie, dobrze ze mozna sie w basenie schłodzić troszkę [emoji3]I ja was podczytuje co jakiś czas i z chęcią zostanę (choć mam nadzieję że nie nadlugo) bo fajnie się was czyta.. co wchodzę to fajny wysyp II kreseczek gratulacje dziewczyny. I za pozostałe trzymam kciuki
Czy u was też jest taka parówka na dworze? Nie do wytrzymania.
Kaamilaaa
Aa czyli tak jak i my..Od przełomu październik/listopad. Więc już się spoko cykli zebrało. Kilka dni temu zaczął się 10 cs. Od mniej więcej stycznia zaglądam tutaj na forum.
My od października i tez teraz 10cs leci (14dc)..
minimalina
Aktywna w BB
No to miło, że mam kompana czasowego i cyklowegoAa czyli tak jak i my..
My od października i tez teraz 10cs leci (14dc)..
Chociaż u Was to przynajmniej wiadomo, że możecie mieć dzieci skoro macie już 4-letniego urwisa
Malaga00
A więc jestem młodziutka. Zmagam się z zespołem policystycznych jajników, lekko zbijam tarczyce. Brałam antykoncepcje, dwa razy i podejrzewam, że to też miało jakiś wpływ na to. Troszkę się załamałam, bo lekarz mnie nastraszył, ale to chyba teraz typowe. Powoli zaczynam miesiączkować, ale powoli naprawdę. Owulacje są sporadycznie, jak już jest to coś idzie nie tak zawsze. Postanowiłam, że chce zacząć leczenie, współżyje bez zabezpieczenia, ale w ciążę nie zachodzę. Zaczynam podejrzewać, że chyba problem leży jeszcze głębiej W zeszłym roku miałam tylko jeden jajnik w pęcherzykach, potem już drugi więc to świeża sprawa. Teraz mam 3 dzień cyklu. Ale miesiączki są dziwne, wstrzymują się. 1 dzień plamienie różowe, drugi dzień krwawienie żywa krew, dziś już brązowe plamienie, takie brudne I tak wyglądają miesiączki, jeden dzień mocniejszy potem już plamienie jakby się wstrzymywał okres, chciał być ale coś się blokuje. To normalne przy tym zespole?Witaj, opowiedz nam coś o sobie
U mnie 18 dc, tylko wogle brak śluzu plodnego ...pęcherzyki były w 9 dc na usg ale owulacji chyba nie...daje sobie jeszcze dwa cykle i ponownie siegne po tabletki jak z pierwszym dzieckiem. A u was dziewczyny lekarze nie proponują wam zajście po tabletkach anty ? Mi w ten sposób udało się zajść bo miałam cykle bezowulacyjne ponad rok..
reklama
Malaga00
Mi proponowali "leczenie" Anty 4 miesiące i potem odstawić i że zachodzi się łatwoU mnie 18 dc, tylko wogle brak śluzu plodnego ...pęcherzyki były w 9 dc na usg ale owulacji chyba nie...daje sobie jeszcze dwa cykle i ponownie siegne po tabletki jak z pierwszym dzieckiem. A u was dziewczyny lekarze nie proponują wam zajście po tabletkach anty ? Mi w ten sposób udało się zajść bo miałam cykle bezowulacyjne ponad rok..