reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Eh dziś dzwonię do gin swojej. Jestem ciekawa czy to było to. Bo dla mnie to co było w tym cyklu było dziwne. I sama czułam, że jest inaczej, że coś się dzieje. [emoji17] Już pisałam Wam. Miałam dziwne bóle jak na @ dużo nawet przed terminem. Nawet kilka dni przed tym. I w weekend plamienie śluz z odrobiną krwi. Gdybym nie zwróciła uwagi to bym nawet nie zauważyła ale czekałam już na okres i patrzałam czy coś już jest. To było w sobotę. W niedzielę znowu lekkie takie plamienie. W poniedziałek ok 6 miałam już takie typowe bóle jak na @ ale bez krwii żywej. Tylko większe plamienie. A tak nigdy nie miałam przed @. Podobnie jak wcześniej przy poronieniu. Takie plamienie przed tym wszystkim a potem żywa krew. No i cały dzień w sumie takie silniejsze plamienie. A żywa krew dopiero po kilkunastu godzinach. [emoji17] A silniejsze bóle dopiero jak poszłam sprawdzić co się dzieje i wypadł dziwny duży skrzep ze mnie, tylko jeden. To znaczy to nie był taki typowy skrzep, bardziej takie połączenie skrzepu z czymś takim dziwnym nie wiem jak to określić ale typowy skrzep to nie był, coś takiego mięsistego. Taka tkanka nie wiem w sumie [emoji17] nie umiem określić. Ale podobnie jak wtedy. Zobaczę co powie mi gin. Może coś się dzieje nie tak z hormonami, tarczycą i coś utrudnia. Może to przez moją macice dwu różna.

U mnie cykle trwają z reguły 28 dni. A u Ciebie? Też mam taką nadzieję i trzymam kciuki za nas żebyśmy spotkały się na marcówkach :D Już zapowiedziałam mojemu że szykuje się mały maraton w tym tygodniu :p

Moje cykle były 30dniowe ale ostatni trafił sie 32.
i w kwietniu mialam przeskok nie dostałam w ogole @ i w maju juz bylo normalnie.
Ja się zbieram w siłach zeby dzis po pracy po meczyc meza;p

Pytałam Was osatnio o wizytę u dentysty w potencjalnej ciąży. Prześwietlenia wiadomo, nie należy robić, można jednak mieć znieczyulenie.
Mam dwa pytania. Czy polecacie którąś z aplikacji do obserwacji cyklu? Mam w tej chwili ovuview ale nie przekonuje mnie to jak intepretuje cykl. Chętnie może to być też jakaś strona do przeglądania na laptopie, chyba bzm tak nawet wolała :)
I drugie pytanie, kupowałyście testy ciążowe na ebay o czułości 10 (te same są chyba też na allegro). Słyszałam, że wychodzą fałszywie pozytywne.
Ja kupowalam na allegro i 2 mi wyszly pozytyne a ciazy nie bylo.
terz tez mam kupione z allegro paskowe.
co bedzie to sie okaze aletym razem nie zamierzam testowac wczesniej niz w dniu spodziewanej @.

Moje cykle były 30dniowe ale ostatni trafił sie 32.
i w kwietniu mialam przeskok nie dostałam w ogole @ i w maju juz bylo normalnie.
Ja się zbieram w siłach zeby dzis po pracy po meczyc meza;

Męcz męża męcz, niech moc będzie z z Tobą :tak:. Ja mojego też bym pomęczyła, ale zobaczę w jakim stanie wróci po dzisiejszym meczu :oo:;-) ;).

Aaaa.... Temperatura poszła w górę [emoji14] i miałam po nocy mini kropeczkę brązową na bieliźnie... Ale bym chciała żeby to było TO a nie tylko urojenia......

reklama
Dziewczyny jest możliwe ze po 6 dniach od wizyty 14.06 gdzie nie było widać pęcherzyka, jutro 20.06 może już coś tam być ??

Do góry