reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Martwi mnie ten niski progesteron kurka... niby się mieści w widełkach, No ale jednak przy dolnej granicy normy:/ niby był w normie przed ciąża a teraz nagle spadek, nie rozumiem tego :(

Jak dobrze liczę to zaczynałabym 5 tydzień
To może jeszcze nie być widać. Ale na tym etapie najważniejsze żeby beta była ok, zobaczysz jutro. Nawet jeśli nic nie będzie widać, to się nie martw. Ja byłam w pierwszej ciąży w 6t1d i dopiero wtedy był pęcherzyk z zarodkiem. Ja wierzę że i u Ciebie będzie dobrze, trzymam kciuki:*

@Migdalove wywołuję Cię i czekam.na relacje co u Ciebie :)
Hej! W dzisiaj właśnie byłam u ginekologa. Ginekologicznie wszystko w jak najlepszym porządku. Jednak jest jakiś problem z metabolizmem. Póki co odesłana jestem do lekarza rodzinnego ale jednak umowie się do mojego lekarza prywatnie bo wtedy będzie dopiero mógł mi pomóc że względu na różne sprzęty, te na nfz nie ogarniają mojego przypadku.
Do tego podejrzewam u siebie zapalenie ucha wewnętrznego. Oczywiście moja przychodnia nie chciała już mnie dzisiaj przyjąć więc prawdopodobnie wieczorem jedziemy na pogotowie. Strasznie się boję...

reklama
Ja zostaję, jestem pewna [emoji16]
To ja z Tobą ;) wątek nie umrze;) a tak serio jestem tu od marca i też mam poczucie, że jest nas już tylko kilka tak od dłuższego czasu, a tak to dziewczyny przychodzą, zaraz zachodzą i już ich nie ma...
My dzisiaj z mężem spotkaliśmy znajomych... Rok po ślubie a ona w 6 miesiącu ciąży, fajnie, wszystko tak jak powinno byc:) a nie jak u nas 4 rocznica się zbliża a tu nic....

@ForgetMeeNot mam nadzieję, że wszystko ok, bo już trochę się martwię...

Do góry