reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Spoko, bardzo mi zalezy na dziecku, zeby wszystko bylo dobrze, nie myślcie dziewczyny o mnie zle, ale to wszystko mnie tak zestresowalo;( ja szanuje Wasze zdania dziewczyny, przyznam, ze wylalyscie mi na glowe kubeł zimnej wody. Ale tu racja. Bo ja zabardzo sue przejmuje praca- a wiadomo co obecnie jest moim priorytetem! wezme w piątek na rzadanie i pojadę na betę i do mojej gin, tylko żeby nie było za późno... tak się boje...

A nie możesz np. wyrwać się na godzinkę kub godzinkę później przyjść do pracy?

reklama
Witajcie, czy można dołączyć? Jeszcze sie nie staramy z mężem ale chcielibyśmy zacząć działać mniej więcej w sierpniu, wrześniu. Czas nas też już trochę goni. Od maja zaczęłam brać kwas foliowy, żeby powoli przygotować organizm. Poza tym zastanawiam się czy warto pójść do ginekologa przed staraniami? Ja raczej lekarzy unikam jak się da. Z drugiej strony martwią mnie skąpe miesiączki. Chciałabym tez wyleczyć zęby bo mam kilka plomb do wymiany, nie zaszkodziłoby też zrzucić parę kilogramów :)
Leć leć na kontrolę do ginekologa.
Tag, FSH, lh, prolaktyna, cytologia, USG :)

Wezme na rzadanie w piątek, myśle ze moja gin wie co robi, mam nadzieje ze jednak jest to jednorazowe plamienie i ze @ się nie rozkręci. Co prawda w głowie mam tysiąc myśli, ale chce wierzyć ze będzie dobrze

Witajcie ;) wcześniej już do Was pisałam biorę luteinę od 15 do 29 dc i od 21 dc zaczęłam plamić można by to zaliczyć pod skąpy okres nawet, trwało to jakieś 5 dni max, ale nie przerywałam brania luteiny bo tak poleciła mi któraś z Was ;) zastanawiam się tylko czy dostanę teraz okres w terminie po odstawieniu luteiny miała tak któraś z Was ? Ciążę wykluczyłam robiłam dziś betaHCG (28dc) i wyszła <1,2 więc ciąży brak testy negatywne więc nie ma co się łudzić...

Zalezy jak w danym szpitalu działa labolatorium, nie w kazdym i nie zawsze mozna o kazdej porze isc. U nas np pobieraja od 7 do 14.
W każdym szpitalu tak mniej więcej pobierają ale robią to 24h na dobę ze względu na pacjentów w szpitalu,ja robiłam betę ostatnio w sobotę koleżanka kał swojego synka co prawda coś tam gadali ale nie odmówili więc chyba nie mogą odmówić.

reklama
Do góry