reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Gratulacje dziewczyny [emoji8] Śliczne kreseczki!

Ja testuje jutro z rana. Dziś jest porażka. Nie wiem czy to przez odstawienie chwilowe metforminy ;o Normalnie mam mix jakby kaca z grypą ;o tak się czuje od kilku dni. I dodatkowo mam temperature ;o Masakra...

Dziewczyny z niedoczynnością, albo pcos, IO też wam tak wypadają włosy? Boże dziewczyny mi nie lecą po dwa włoski... Ale garść i to z cebulkami... W takim tempie będę łysa. [emoji17] dziś dzwonię do gin, może coś poradzi jak nie to szukać głębiej co się dzieje... Może jakiś lekarz specjalny [emoji17]
Dziękuję bardzo, ale wstrzymuje się z radością. Będzie co ma być...
Ja tez mam IO i biorę metformax 500 , problemu z włosami nie mam, ba! Nawet myślę,że wyglądają lepiej niż przed diagnozą. Ale to może też dieta miała wpływ.

reklama
Dziękuję bardzo, ale wstrzymuje się z radością. Będzie co ma być...
Ja tez mam IO i biorę metformax 500 , problemu z włosami nie mam, ba! Nawet myślę,że wyglądają lepiej niż przed diagnozą. Ale to może też dieta miała wpływ.
Nie dziwie się, ja też bym się bała. Ale będzie dobrze, musi być [emoji8][emoji8] Hmm bo myślałam, że może po tym mi lecą ale to już trwa i trwa i jest coraz gorzej. Fakt, że widziałam, że wypadają nadmiernie tak nienaturalnie... Ale zawsze mi wypadały, ale teraz to jest koszmar ;o Włosy mam wszędzie o_O i delikatnie palcem nawet chwyce i mam garść ;o

A w którym dc robiłyście dziewczyny? Bo dziś nie miałam siły nic czytać [emoji17] Ostatnio w ogóle mało się udzielam i czytam co piszecie, ale nie czuje sie za dobrze. I ciężko mi tel utrzymać [emoji17] Ale i tak gratuluje każdej [emoji9] I oby wszystko było dobrze. Ja jutro testuje ale cały czas się zastanawiam, skoro mam fazę lutealną powyżej 20 dni i miałam owu.. To czy rzeczywiście będzie dzidzi czy będę miała jakiś problem znowu ;/ Bo nie wiem jakie są przyczyny. ;/

Test robiłam tydz temu to chyba powinien coś pokazać ;/ eh ale nie wiem, dla świętego spokoju zrobię jutro rano, jak nic nie będzie to będę musiała znowu badania robić. Ale już sama nie wiem jakie [emoji37] mam leczenie już wszytsko było dobrze, już miesiączkuje normalnie, teraz była owu w tym cyklu i nie wiem czemu to tak trwa długo

Jak mi się uda dostać do mojej gin to pojadę w piątek, nie chce dłużej czekac, bo mam obawy by wszystko było dobrze :zawstydzona/y: jeszcze się nie nakręcam zbytnio, jeszcze to do mnie nie dociera, chyba dopiero jak mi gin potwierdzi
Ja też takiej 100% radości nie okazuje, bo też czekam aż lekarz powie,ze wszystko w porządku. Dziś dzwonię i umawiam się na wizytę ;)

A w którym dc robiłyście dziewczyny? Bo dziś nie miałam siły nic czytać [emoji17] Ostatnio w ogóle mało się udzielam i czytam co piszecie, ale nie czuje sie za dobrze. I ciężko mi tel utrzymać [emoji17] Ale i tak gratuluje każdej [emoji9] I oby wszystko było dobrze. Ja jutro testuje ale cały czas się zastanawiam, skoro mam fazę lutealną powyżej 20 dni i miałam owu.. To czy rzeczywiście będzie dzidzi czy będę miała jakiś problem znowu ;/ Bo nie wiem jakie są przyczyny. ;/
Ja robiłam w 28dc, cykle 30 dniowe.

Dziewczyny z II na teście, gratuluję Wam serdecznie. Tak bardzo trzymam kciuki,żebyśmy się w komplecie spotkały na wątku luty 2019 :)

Jaki miałyście termin ostatniej miesiączki?

Gratulacje dziewczyny [emoji8] Śliczne kreseczki!

Ja testuje jutro z rana. Dziś jest porażka. Nie wiem czy to przez odstawienie chwilowe metforminy ;o Normalnie mam mix jakby kaca z grypą ;o tak się czuje od kilku dni. I dodatkowo mam temperature ;o Masakra...

Dziewczyny z niedoczynnością, albo pcos, IO też wam tak wypadają włosy? Boże dziewczyny mi nie lecą po dwa włoski... Ale garść i to z cebulkami... W takim tempie będę łysa. [emoji17] dziś dzwonię do gin, może coś poradzi jak nie to szukać głębiej co się dzieje... Może jakiś lekarz specjalny [emoji17]
Oj rozumiem Twoj problem z wypadaniem wlosow. Leca mi garsciami a pod czas mycia zatykam syfon i maz krzyczy po mnie ze co pochwile musi go czyscic. Ja niestety mam hasi i niedoczynnosc tarczycy.

Witajcie dziewczyny chciałbym do was dołączyć i wspólnie wyczekiwac drugiego serduszka w naszym ciele :) jestem mamą 9 miesięcznego synka i właśnie poczyniamy starania o drugie maleństwo. O pierwsze dziecko starałam się ponad rok gdyż miałam objawy pcos i brak jakiejkolwiek owulacji przez pół roku dopiero gdy trafiłam na super lekarza który zastosował efekt z odbicia ,mam synka :) ciekawe czy tym razem zajde bez tabletek, w czwartek mam lekarza kontrolnie i dopiero powiem mu o moich planach ciążowych oby nie stwierdził że za szybko na kolejne :) bo przytulanie już trwa :p

reklama
Witajcie dziewczyny chciałbym do was dołączyć i wspólnie wyczekiwac drugiego serduszka w naszym ciele :) jestem mamą 9 miesięcznego synka i właśnie poczyniamy starania o drugie maleństwo. O pierwsze dziecko starałam się ponad rok gdyż miałam objawy pcos i brak jakiejkolwiek owulacji przez pół roku dopiero gdy trafiłam na super lekarza który zastosował efekt z odbicia ,mam synka :) ciekawe czy tym razem zajde bez tabletek, w czwartek mam lekarza kontrolnie i dopiero powiem mu o moich planach ciążowych oby nie stwierdził że za szybko na kolejne :) bo przytulanie już trwa :p
Witaj i sie rozgosc:) Skad jestes i ile masz lat? I 3 mam kciuki by szybko Wam sie udalo ujrzec 2 kreseczki:)

Do góry