@jagoda87, @raz_dwa_trzy super, gratulacje dziewczyny[emoji7]
Ale wysyp kreseczek w tym miesiącu[emoji2]
Ale wysyp kreseczek w tym miesiącu[emoji2]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No gratulujęJa tez wszystko gratuluje II [emoji8] ale nas będzie dużo [emoji6] życzę nam wszystkim nudnych i bezproblemowych ciąż
GratulacjeCześć Dziewczyny, nie wiem czy któraś mnie jeszcze pamięta... Wracam do Was, bo od rana szaleje. Siedzę w domu, myślę sobie, a sikne na ostatni test jaki mam w domu,nie będzie mnie już kusił i tak nic z tego, ból typowo na @, piersi nie bolą, generalnie oprócz białego śluzu,nic. No to sobie siknelam...a następnie prawie nie zeszłam na zawał. Efekt poniżej. Rowno 15 dni temu miałam zastrzyk z ovitrelle, podobno zaburza test do 10 dni (wg ulotki),ale minęło już 15 dni... Co myślicie ? (Termin @ planowo za dwa dni)Zobacz załącznik 866564Zobacz załącznik 866565
Widac ladnie Gratki,gratki!Wracając z pacy kupiłam test żeby sprawdzić... Zobacz załącznik 866573
Myślę że można gratulować to na 100% nie jest ovitrelle po tylu dniach mi najpóźniej 12 dni po zastrzyku wyszedł cień, a nie była to ciąża. Zresztą Twoja krecha jest porządna także GRATULACJE!!Cześć Dziewczyny, nie wiem czy któraś mnie jeszcze pamięta... Wracam do Was, bo od rana szaleje. Siedzę w domu, myślę sobie, a sikne na ostatni test jaki mam w domu,nie będzie mnie już kusił i tak nic z tego, ból typowo na @, piersi nie bolą, generalnie oprócz białego śluzu,nic. No to sobie siknelam...a następnie prawie nie zeszłam na zawał. Efekt poniżej. Rowno 15 dni temu miałam zastrzyk z ovitrelle, podobno zaburza test do 10 dni (wg ulotki),ale minęło już 15 dni... Co myślicie ? (Termin @ planowo za dwa dni)Zobacz załącznik 866564Zobacz załącznik 866565
Super!!! GRATULUJĘ!!!Wracając z pacy kupiłam test żeby sprawdzić... Zobacz załącznik 866573
Wracając z pacy kupiłam test żeby sprawdzić... Zobacz załącznik 866573
Jak mi się uda dostać do mojej gin to pojadę w piątek, nie chce dłużej czekac, bo mam obawy by wszystko było dobrze jeszcze się nie nakręcam zbytnio, jeszcze to do mnie nie dociera, chyba dopiero jak mi gin potwierdziKochana no wszystko wskazuje,ze idziemy łeb w łeb :* ale fajnie !
Gratuluje!Cześć Dziewczyny, nie wiem czy któraś mnie jeszcze pamięta... Wracam do Was, bo od rana szaleje. Siedzę w domu, myślę sobie, a sikne na ostatni test jaki mam w domu,nie będzie mnie już kusił i tak nic z tego, ból typowo na @, piersi nie bolą, generalnie oprócz białego śluzu,nic. No to sobie siknelam...a następnie prawie nie zeszłam na zawał. Efekt poniżej. Rowno 15 dni temu miałam zastrzyk z ovitrelle, podobno zaburza test do 10 dni (wg ulotki),ale minęło już 15 dni... Co myślicie ? (Termin @ planowo za dwa dni)Zobacz załącznik 866564Zobacz załącznik 866565