reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Cześć Dziewczyny, nie wiem czy któraś mnie jeszcze pamięta... Wracam do Was, bo od rana szaleje. Siedzę w domu, myślę sobie, a sikne na ostatni test jaki mam w domu,nie będzie mnie już kusił i tak nic z tego, ból typowo na @, piersi nie bolą, generalnie oprócz białego śluzu,nic. No to sobie siknelam...a następnie prawie nie zeszłam na zawał. Efekt poniżej. Rowno 15 dni temu miałam zastrzyk z ovitrelle, podobno zaburza test do 10 dni (wg ulotki),ale minęło już 15 dni... Co myślicie ? (Termin @ planowo za dwa dni)Zobacz załącznik 866564Zobacz załącznik 866565
Gratulacje:)

Cześć Dziewczyny, nie wiem czy któraś mnie jeszcze pamięta... Wracam do Was, bo od rana szaleje. Siedzę w domu, myślę sobie, a sikne na ostatni test jaki mam w domu,nie będzie mnie już kusił i tak nic z tego, ból typowo na @, piersi nie bolą, generalnie oprócz białego śluzu,nic. No to sobie siknelam...a następnie prawie nie zeszłam na zawał. Efekt poniżej. Rowno 15 dni temu miałam zastrzyk z ovitrelle, podobno zaburza test do 10 dni (wg ulotki),ale minęło już 15 dni... Co myślicie ? (Termin @ planowo za dwa dni)Zobacz załącznik 866564Zobacz załącznik 866565
Myślę że można gratulować ;) to na 100% nie jest ovitrelle po tylu dniach:) mi najpóźniej 12 dni po zastrzyku wyszedł cień, a nie była to ciąża. Zresztą Twoja krecha jest porządna:) także GRATULACJE!!
Wracając z pacy kupiłam test żeby sprawdzić... Zobacz załącznik 866573
Super!!! GRATULUJĘ!!!

Jaki piękny wysyp mamy:tak:

@ForgetMeeNot jak wizyta?? Myślę o Tobie i zaciskam kciuki:)

Gratuluje! ;)

reklama
Gratulacje dziewczyny [emoji8] Śliczne kreseczki!

Ja testuje jutro z rana. Dziś jest porażka. Nie wiem czy to przez odstawienie chwilowe metforminy ;o Normalnie mam mix jakby kaca z grypą ;o tak się czuje od kilku dni. I dodatkowo mam temperature ;o Masakra...

Dziewczyny z niedoczynnością, albo pcos, IO też wam tak wypadają włosy? Boże dziewczyny mi nie lecą po dwa włoski... Ale garść i to z cebulkami... W takim tempie będę łysa. [emoji17] dziś dzwonię do gin, może coś poradzi jak nie to szukać głębiej co się dzieje... Może jakiś lekarz specjalny [emoji17]

Do góry