reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Wlas
Super ze taki wysyp ciazowek jest:)

Ja dzis 23dc a 9dp. Dzis zobaczylam sie w lustrze i sie przerazilam bo juz pelno diod mi wyskoczylo czyli @ przyjdzie i do tego cale podbrzusze boli okresowo:/
U Was tez szaro,ponuro i pada? Idzie depresji dostac od tej pogody:/
wlasnie to tez mi dało do zastanowienia, bo cerę mam gładka, a zawsze pod okresem pełno wyprysków

reklama
Dawno nie zaglądałam ale już nadrobilam ładny mamy wysyp :)Gratuluję wszystkim dwóch kreseczek :) ale będzie dużo lutowych mam :) teraz będziemy czekały na wysyp marcowych kreseczek zarazajcie nas troszkę :) u mnie dziś 14 dc wg apki dziś dzień owulacji i pierwszy raz przy dniu w którym powinna być owu zauważyłam minimalny spadek tempki ;) a mam pytanie do dziewczyn stosujących wiesiołka, to jest mój 5 cykl z wiesiołkiem i zawsze biorę go do owu i u mnie śluz płodny pojawia się w dniu w którym już go nie biorę a w trakcie brania mam biały śluz tylko bardziej wodnisty też tak macie? Czy tylko ja jestem inna ? :o

Hej kochane, ale nam się posypało 2 ||. Super, wszystkim GRATULUJĘ :). Wiecie zrobiłam test owu, spójrzcie, kreski jak dla mnie są takie same, więc owulacja jak nic. Trzeci dzień z rzędu mąż się sprawdza :laugh2: mam nadzieję, że i ja ujrzę w tym cyklu te 2||. Pozdrawiam Was, buziak :wink::happy2:

Załączniki

• 15287941250772023862614.jpg
    15287941250772023862614.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 100
Hej.... Te pierwsze zmiany mnie wykoncza, chciałabym już coś więcej wiedzieć a nie mam jak iść na betę. Zrobiłam dzisiaj na przerwie strumieniowy test, nie z pierwszego moczu i wyszedł jakiś zalany.... Biała kreska testowa??? Do okresu 3dni czekam, bo zwariuje jak będę codziennie testowała i za każdym razem coś innego

Załączniki

• IMG_20180612_123116.jpg
    IMG_20180612_123116.jpg
    1 006,9 KB · Wyświetleń: 143
Hej kochane, ale nam się posypało 2 ||. Super, wszystkim GRATULUJĘ :). Wiecie zrobiłam test owu, spójrzcie, kreski jak dla mnie są takie same, więc owulacja jak nic. Trzeci dzień z rzędu mąż się sprawdza :laugh2: mam nadzieję, że i ja ujrzę w tym cyklu te 2||. Pozdrawiam Was, buziak :wink::happy2:
No to dzialac i chlopa z lozka nie wypuszczac:) Pamietaj ze owu od momentu pozytywnego testu wystepuje od 24h do 36h.

Cześć Dziewczyny, nie wiem czy któraś mnie jeszcze pamięta... Wracam do Was, bo od rana szaleje. Siedzę w domu, myślę sobie, a sikne na ostatni test jaki mam w domu,nie będzie mnie już kusił i tak nic z tego, ból typowo na @, piersi nie bolą, generalnie oprócz białego śluzu,nic. No to sobie siknelam...a następnie prawie nie zeszłam na zawał. Efekt poniżej. Rowno 15 dni temu miałam zastrzyk z ovitrelle, podobno zaburza test do 10 dni (wg ulotki),ale minęło już 15 dni... Co myślicie ? (Termin @ planowo za dwa dni)
IMG_20180612_133255.jpg
IMG_20180612_133237.jpg

Załączniki

• IMG_20180612_133255.jpg
    IMG_20180612_133255.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 512
  • IMG_20180612_133237.jpg
    IMG_20180612_133237.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 502
Cześć Dziewczyny, nie wiem czy któraś mnie jeszcze pamięta... Wracam do Was, bo od rana szaleje. Siedzę w domu, myślę sobie, a sikne na ostatni test jaki mam w domu,nie będzie mnie już kusił i tak nic z tego, ból typowo na @, piersi nie bolą, generalnie oprócz białego śluzu,nic. No to sobie siknelam...a następnie prawie nie zeszłam na zawał. Efekt poniżej. Rowno 15 dni temu miałam zastrzyk z ovitrelle, podobno zaburza test do 10 dni (wg ulotki),ale minęło już 15 dni... Co myślicie ? (Termin @ planowo za dwa dni)Zobacz załącznik 866564Zobacz załącznik 866565
Gratuluje pewnie ze pamietam.spokojnej ciąży

Cześć Dziewczyny, nie wiem czy któraś mnie jeszcze pamięta... Wracam do Was, bo od rana szaleje. Siedzę w domu, myślę sobie, a sikne na ostatni test jaki mam w domu,nie będzie mnie już kusił i tak nic z tego, ból typowo na @, piersi nie bolą, generalnie oprócz białego śluzu,nic. No to sobie siknelam...a następnie prawie nie zeszłam na zawał. Efekt poniżej. Rowno 15 dni temu miałam zastrzyk z ovitrelle, podobno zaburza test do 10 dni (wg ulotki),ale minęło już 15 dni... Co myślicie ? (Termin @ planowo za dwa dni)Zobacz załącznik 866564Zobacz załącznik 866565

Super [emoji6]

reklama
Do góry