reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dopiero drugi cykl starań :) ale mnie nakrecilyscie tymi testami,ze już mi się chce tesstowac ale dopiero 24 dc i owulacja późna :)
Ooo to same poczatki [emoji4] zycze ci zeby na tych poczatkach sie skonczylo i zeby byly piekne || [emoji4]

U mnie taki sam dc ale wczesna owu to i krotki cykl.[emoji4]

Jak jutro @ jednak przyjdzie to zaczniemy 10cykl starań [emoji20]

reklama
Ja widzę delikatniutka kreseczkę, gratuluj po cichu i trzymam kciuki, żeby ciemniala :)

Jestem sama 2 dni mąż wyjechał, wieczór nudów więc przerobiłem trochę zdjęcie.
Ehh dziewczyny tak bym chciała, ale jestem mega sceptyczna. Sikne rano jak będzie widać lepiej może zacznę wierzyć. Narazie luz. To chyba nasz 10cykl starań ale mega odpuszczony.

Załączniki

• LRM_EXPORT_20180604_205947.jpg
    LRM_EXPORT_20180604_205947.jpg
    783,1 KB · Wyświetleń: 139
Jestem sama 2 dni mąż wyjechał, wieczór nudów więc przerobiłem trochę zdjęcie.
Ehh dziewczyny tak bym chciała, ale jestem mega sceptyczna. Sikne rano jak będzie widać lepiej może zacznę wierzyć. Narazie luz. To chyba nasz 10cykl starań ale mega odpuszczony.
widać widać teraz jeszcze bardziej! ale fajnie!!! :)))))))

Dzięki Kochana :) a badaliscie się i wszystko u Was okej? :*
Narazie jakis dokladnych badan nie robilismy, mialam isc teraz w czerwcu znow do gin zeby wypytac co juz powinnismy zrobić ale nie bede miała okazji bo do sierpnia nie bedzie mnie w domu bo juz z moim mlodym na wakacjach siedzimy i czekamy az tz do nas dolaczy [emoji4] .. moze po wakacjach tz pojdzie na badanie nasienia a ja na co mnie tam gin skieruje [emoji4] podstawowe badania mam w porządku, na usg tez wszystko idealnie [emoji4]

Ale po wakacjach trzeba sie wziac do roboty porzadnie z badaniami i jesli bedzie trzeba to z leczeniem [emoji4]

Kurcze jak ja myślałam w zeszlym roku ahh jeden cykl i będzie[emoji849] nawet wtedy zatestowac nie zdazylam bo @ mnie wyprzedzil[emoji849] no ale taka nadzieja caly czas we mnie jest przecież mlodzi jesteśmy, raczej zdrowi, ja juz dziecko mam to przecież co to za problem zajsc kolejny raz...ehh

Ee Kamilla jak już masz jedno dzieciątko to masz pewność, ze jestes zdolna do rozmnażania hehe ;) ja już bym chciała mieć pierwsze, aaaaa już bym chciała zatestowac :mad:

Dzisiaj już pojawiły się lekkie bóle jak na @ i dziwne ciągnięcia, których już daaawno nie miałam albo wcale. Zobaczymy co to będzie. Chociaż myślę, że przyjdzie @ patrząc na te ostatnie negatywne testy.

Hej, dziewczyny! Podczytuje Was czasem, uwolniłam głowę od starań :-) Jeju tyle kresek i zmian wszystkim dziewczynom oczywiście mocno gratuluję;)

Więc co u mnie... 26dc i od wczoraj plamienia slabe brązowe i to tylko w środku, oczywiście grzebałam :laugh2: szyjka twarda zamknięta myślałam że @ ale nic żadnych skurczy. Siknęłam na test 25 i to po 17 więc mega rozcieńczony mocz. No i ja coś widzę oczywiście pewnie mam omamy. Jak się nie pojawi @ normalna to może sikne drugi raz. Wkleję wam zdjęcie :ninja2:
Tez widze :) powtorz koniecznie

reklama
Ee Kamilla jak już masz jedno dzieciątko to masz pewność, ze jestes zdolna do rozmnażania hehe ;) ja już bym chciała mieć pierwsze, aaaaa już bym chciała zatestowac :mad:
No niby tak ale wiesz wszystko sie zmienia w organizmie... nigdy nie jest pewnikiem to ze jak mam jedno moge miec drugie.. niestety[emoji20] a musze tez tz wyslac na te badanie nasienia bo tu jest niewiadoma jak narazie [emoji6] no ale sie pocieszam tym ze mloda jestem to mam czas i w końcu sie uda [emoji6](ja mam prawie 22 a tz 26 [emoji6]mlody ma 4latka [emoji7])

Do góry