ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Ale piękny przyrost! Super! [emoji173]️
Tak się właśnie zastanawiam czy jest ok..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale piękny przyrost! Super! [emoji173]️
Jak na szybko zerknelam w kalkulator to masz piekny przyrost, chyba ponad 200% wiec jest bardzo dobrze [emoji6]Tak się właśnie zastanawiam czy jest ok..
No chyba tak [emoji6]
Prosze trzymajcie kciuki zeby za moja jutrzejsza temperaturę, oby nie spadała [emoji120][emoji120]
A tak w sumie to kiedy Ty masz termin @?Ja czuję ze lutowka nie bede. Zle sie czuje w pracy. Brzuch mnie boli, mdli mnie i kreci sie w glowie pije tylko wode nic nie mam sily zjesc. Boje sie ze rozlozy mnie chorobsko a w pracy za l4 mnie zjedza
Na 8 czerwcaA tak w sumie to kiedy Ty masz termin @?
Tez widzęHej, dziewczyny! Podczytuje Was czasem, uwolniłam głowę od starań :-) Jeju tyle kresek i zmian wszystkim dziewczynom oczywiście mocno gratuluję
Więc co u mnie... 26dc i od wczoraj plamienia slabe brązowe i to tylko w środku, oczywiście grzebałam szyjka twarda zamknięta myślałam że @ ale nic żadnych skurczy. Siknęłam na test 25 i to po 17 więc mega rozcieńczony mocz. No i ja coś widzę oczywiście pewnie mam omamy. Jak się nie pojawi @ normalna to może sikne drugi raz. Wkleję wam zdjęcie
Mi się tez wydaje, ze widac delikatnieNie wiem czy coś tam widać jak dla mnie może minimalnie, dziś 22dc, 13dpo może jescze coś wyjdzie [emoji17] kupie jakieś lepsze bo dała mi babeczka same z Amil plytkowe, chce potem testować następny dopiero w niedzielę będzie chyba juz pewność 1000000%Zobacz załącznik 863848
Hej, dziewczyny! Podczytuje Was czasem, uwolniłam głowę od starań :-) Jeju tyle kresek i zmian wszystkim dziewczynom oczywiście mocno gratuluję
Więc co u mnie... 26dc i od wczoraj plamienia slabe brązowe i to tylko w środku, oczywiście grzebałam szyjka twarda zamknięta myślałam że @ ale nic żadnych skurczy. Siknęłam na test 25 i to po 17 więc mega rozcieńczony mocz. No i ja coś widzę oczywiście pewnie mam omamy. Jak się nie pojawi @ normalna to może sikne drugi raz. Wkleję wam zdjęcie