reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja czuję ze lutowka nie bede. Zle sie czuje w pracy. Brzuch mnie boli, mdli mnie i kreci sie w glowie pije tylko wode nic nie mam sily zjesc. Boje sie ze rozlozy mnie chorobsko a w pracy za l4 mnie zjedza:(

Hej, dziewczyny! Podczytuje Was czasem, uwolniłam głowę od starań :-) Jeju tyle kresek i zmian wszystkim dziewczynom oczywiście mocno gratuluję;)

Więc co u mnie... 26dc i od wczoraj plamienia slabe brązowe i to tylko w środku, oczywiście grzebałam :laugh2: szyjka twarda zamknięta myślałam że @ ale nic żadnych skurczy. Siknęłam na test 25 i to po 17 więc mega rozcieńczony mocz. No i ja coś widzę oczywiście pewnie mam omamy. Jak się nie pojawi @ normalna to może sikne drugi raz. Wkleję wam zdjęcie :ninja2:

Załączniki

• LRM_EXPORT_20180604_194937.jpg
    LRM_EXPORT_20180604_194937.jpg
    1 016,3 KB · Wyświetleń: 187
  • IMG_20180604_194243.jpg
    IMG_20180604_194243.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 182
Hej, dziewczyny! Podczytuje Was czasem, uwolniłam głowę od starań :-) Jeju tyle kresek i zmian wszystkim dziewczynom oczywiście mocno gratuluję;)

Więc co u mnie... 26dc i od wczoraj plamienia slabe brązowe i to tylko w środku, oczywiście grzebałam :laugh2: szyjka twarda zamknięta myślałam że @ ale nic żadnych skurczy. Siknęłam na test 25 i to po 17 więc mega rozcieńczony mocz. No i ja coś widzę oczywiście pewnie mam omamy. Jak się nie pojawi @ normalna to może sikne drugi raz. Wkleję wam zdjęcie :ninja2:
Tez widzę :)

reklama

hehe wywołałam Cię dziś myślami :) też raczej tylko podczytuje laski ;) a dziś sobie myślałam co u Ciebie ! no i proszę!!! jakiś delikatny cień widzę więc 3mam mocno zaciśnięte kciuki!!!!

Do góry