reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A ja dzisiaj czuję się jakby ten okres miał w ogóle nie przyjść ale za to nie czuje się ciążowo. Dzisiaj 27dc jeszcze dwa dni i się okaże. A przy okazji zarejestrowałam się do ginekologa na 19 czerwca, muszę w końcu przejść się na kontrol.

reklama
Mi wczoraj mąż powiedział, że śniło mu się, że jestem w ciąży :D haha, oby to był sen proroczy.
Ogólnie dziś czuje jakiś dziwny ucisk niby w brzuchu niby niżej, nie umiem tego określić :/ tak jakby coś z szyjka się działo.
Może jednak coś tam się działo, albo sobie wkręcam.. Nie wiem :/
[emoji23][emoji23][emoji23] Zaraz pomyślisz że jestem nienormalna ale mnie teraz właśnie tak ściska tam na dole i rwie taki ucisk na macice i ogólnie brzuch [emoji134][emoji134][emoji134][emoji134] I trochę jajniki się odzywają co jakiś czas haha [emoji23]

Ja mam ostatnio jakieś nienormalne sny takie totalnie bezsensu jakiegokolwiek, ostatnio mi się śniło, że chciałam pranie powiesić i szłam w jakieś dziwne miejsce, połączenie łąki z jakimiś ściekami i przyszedł jakiś typek i do mnie, że to teren mieszkańców i nie mogę tutaj być a ja, że ja tylko chce pranie powiesić [emoji23][emoji134]

[emoji23][emoji23][emoji23] Zaraz pomyślisz że jestem nienormalna ale mnie teraz właśnie tak ściska tam na dole i rwie taki ucisk na macice i ogólnie brzuch [emoji134][emoji134][emoji134][emoji134] I trochę jajniki się odzywają co jakiś czas haha [emoji23]

Ja mam ostatnio jakieś nienormalne sny takie totalnie bezsensu jakiegokolwiek, ostatnio mi się śniło, że chciałam pranie powiesić i szłam w jakieś dziwne miejsce, połączenie łąki z jakimiś ściekami i przyszedł jakiś typek i do mnie, że to teren mieszkańców i nie mogę tutaj być a ja, że ja tylko chce pranie powiesić [emoji23][emoji134]

Haha, mamy wręcz identyczne objawy [emoji23][emoji23] a kiedy powinnaś dostać @?

Haha, mamy wręcz identyczne objawy [emoji23][emoji23] a kiedy powinnaś dostać @?
Haha [emoji23][emoji23][emoji134] Ja właśnie nwm bo skoro wczesna owu to wczesny okres? Przestawiło mi się na metforminie, ogólnie to okres powinien być terminowo 14-go +/- Dopiero mi się cykle regulują więc nie wiem szczerze mówiąc [emoji53] Ale łapie mnie tak tępy ból w macicy, dziwne, że tyle czasu przed okresem

Jutro już spróbuje [emoji8] myślę, że już chyba coś by pokazało na teście jakby coś było, ale mam przeczucie, że chyba nic z tego nie będzie [emoji17]
Powodzenia! 3mam mocno kciuki za pozytywny test!

Ja mam przeczucie że jednak ten cykl nie jest dla nas.

Dziewczyny mam dokładnie takie samo uczucie. Ścisk, swędzenie, kłucie w samym dole. Z tym,ze jest to delikatne więc może sobie wkrecam :Dogólnie takie dziwne uczucie. Kurczę było bara bara w dzień owulacji i dwa dni prZed więc może coś wyjdzie :zawstydzona/y:

Jutro już spróbuje [emoji8] myślę, że już chyba coś by pokazało na teście jakby coś było, ale mam przeczucie, że chyba nic z tego nie będzie [emoji17]
To będzie w takim razie 14dpo więc powinno się coś pokazać myślę [emoji41][emoji106][emoji110][emoji110]
Haha [emoji23][emoji23][emoji134] Ja właśnie nwm bo skoro wczesna owu to wczesny okres? Przestawiło mi się na metforminie, ogólnie to okres powinien być terminowo 14-go +/- Dopiero mi się cykle regulują więc nie wiem szczerze mówiąc [emoji53] Ale łapie mnie tak tępy ból w macicy, dziwne, że tyle czasu przed okresem
Czekaj jak dziś już masz 13dpo to chyba wcześniej by wypadała @ a nie około 14tego...
Jak długa masz ll fazę ?

To będzie w takim razie 14dpo więc powinno się coś pokazać myślę [emoji41][emoji106][emoji110][emoji110]Czekaj jak dziś już masz 13dpo to chyba wcześniej by wypadała @ a nie około 14tego...
Jak długa masz ll fazę ?
Bo owu była w 9dc dość szybko ;o Możliwe że szybciej wypadnie @. Ja miałam nieregularne cykle kochana i nie wiem nawet i teraz dopiero wszystko wraca na dobre tory, tak to cykle u mnie trwały po 60 dni nawet 100

reklama
Bo owu była w 9dc dość szybko ;o Możliwe że szybciej wypadnie @. Ja miałam nieregularne cykle kochana i nie wiem nawet i teraz dopiero wszystko wraca na dobre tory, tak to cykle u mnie trwały po 60 dni nawet 100
Czemu miałaś tak długie cykle ? Brak owulacji ?

U mnie owu tym razem była w 13dc więc myślę że jak nie jutro to pojutrze już @, będzie na pewno bo zazwyczaj ll faza u mnie to 12dni

Do góry