IrenaX
Fanka BB :)
Ja się tak nakręciłam, ze chyba też sprawdze szybciej ale to dopiero jakos za tydzień, tylko boje się rozczarować jak zwykleZależy jak ganadotropina kosmówkowa przenika do moczu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się tak nakręciłam, ze chyba też sprawdze szybciej ale to dopiero jakos za tydzień, tylko boje się rozczarować jak zwykleZależy jak ganadotropina kosmówkowa przenika do moczu
Gratuluje!!! Mowilam ze ja tam widzialam cien na Twoim tescieDziewczyny mam wynik.
Beta 27,77
Progersteron przy okazji zrobiłam i jest na poziomie 38,93
Czyli chyba się udało [emoji846][emoji7]
W poniedziałek to tak kolo 450 ale mysle ze nawet 400 bedzie ok. Osobiscie w srode bym nie robila tylko w pon. Chyba ze masz zalecenia od lekarza ze musisz powtórzyć po 2 dobachDziewczyny podpowiedzcie mi, czy jeśli moja beta 30.05 wynosiła 76,6 a dziś mija 48 h ale nie miałam jak zrobić bo moje laboratorium było nieczynne dzisiaj i dopiero w poniedziałek będzie czynne to jakiego wyniku powinnam mniej wiecej się spodziewać po 5 dniach, żeby sprawdzić czy jest w ok? Czy może powinnam zrobic w poniedziałek i póżniej w środę??
Bolu chyba nie miałam, ale brazowa pojedyncza kropke na bieliznie, w 19 dc. W 23 dc juz mi test wyszedl pozytywny. Cycki mnie bolaly, jajniki kluly i nie mialam humorkow pms-owych, co u mnie jest norma.Dziewczyny a przy zagnieżdżeniu czułyście coś? Miałyście jakieś plamienie ? Ile dni po już miałyście objawy ?
Ja rowniez jak zaczelambrac metformine to zle czulam.sie na poczatku- miałam biegunke kilka dni i bóle brzucha...Miałam w tym cyklu bolesną owulacje pierwszy raz w życiu. I od owu utrzymują się takie objawy jak bóle jajników naprzemiennie, najbardziej ten z którego była owulacja, najsilniejsze bóle były w 6dpo i 7dpo i od tamtej pory mam też strasznie spuchnięte piersi i utrzymuje się to wszystko, dziś już 10dpo nie wiem czy to objawy brania metforminy tak teraz o tym myślę czy to może być przez lek, czy może udało się zajść w ciążę [emoji21] Na początku brania leku źle się tylko czułam przez jakis tydzień ale już potem było w porządku.
Super :*Beta 27,77 [emoji846] pisałam wyżej
Na bellybestfriend jest kalkulator, ktory wylicza ci sredni dobowy przyrost, nawet jesli kolejna bete robilas po kilku dniach, a nie po 48 godzinach.Dziewczyny podpowiedzcie mi, czy jeśli moja beta 30.05 wynosiła 76,6 a dziś mija 48 h ale nie miałam jak zrobić bo moje laboratorium było nieczynne dzisiaj i dopiero w poniedziałek będzie czynne to jakiego wyniku powinnam mniej wiecej się spodziewać po 5 dniach, żeby sprawdzić czy jest w ok? Czy może powinnam zrobic w poniedziałek i póżniej w środę??
Jeszcze troszke kreska powinna być ciemniejsza od testowej, albo chociaz taka sama.To juz pozytyw czy kreska ma byc ciemniejsza?
Mi wyszedl pierwszy 9dpo, ale super czuly i byl cien cienia.Dziewczyny wyjdzie mi test w 28dc? Owu była w 9dc. I jest właśnie 10 dni po owu. 28 dc będzie 10 czerwca i mamy swoje święto z narzeczonym i chciałam zrobić test jeżeli coś wyjdzie to będzie taka mała niespodzianka jeżeli wg mi wyjdzie. To będzie 4 - 5 dni około przed terminem miesiączki. Nie wiem czy robić tak szybko ale z racji na wcześniejszą owu to może już coś wyjdzie
Ja nie czulam momentu zagniezdzenia. Objawy jakie mialam przed terminem @ to bol podbrzusza i piersi, czyli w zasadzie takie same jak przed @. Konkretniejsze objawy jak sennosc czy mdlosci przyszly pozniej, jak juz o ciazy wiedzialamDziewczyny a przy zagnieżdżeniu czułyście coś? Miałyście jakieś plamienie ? Ile dni po już miałyście objawy ?
Bo tak mam okres od 2 mscy, tak mi się uregulował i przestawił i tak dostaje kochana ;*A skąd wiesz, że termin okresu masz tak późno? Bo zazwyczaj wczesna owulacja to wczesny okres. Ja też miałam teraz wczesną owulację - 10dc i mi 2 apki wywróżyły okres na 25dc. U Ciebie też tak powinien wypaść, jeśli wszystko przebiega typowo.
Ja powiem Ci, że nie wiem czy coś jest ale czułam coś około 6-7dpo. Jeżeli wyjdzie, że jest ciąża to mogę to połączyć z tym ale powiem jak ja się czułam.Dziewczyny a przy zagnieżdżeniu czułyście coś? Miałyście jakieś plamienie ? Ile dni po już miałyście objawy ?
To nie jestem sama. [emoji17] Ja też się źle czułam na początku brania. Pocieszyłaś mnie, mam nadzieję, że to nie objawy wywołane lekiem bo już zaczęłam się dołować [emoji17]Ja rowniez jak zaczelambrac metformine to zle czulam.sie na poczatku- miałam biegunke kilka dni i bóle brzucha...
Natomiast takie bole jajnikow w okresie owulacji mialam prawie zawsze, nawet kiedy nie bralam metfo. Dlatego ja nie laczylabym tych objawow z lekiem. Trzyman kciuki za ciaze Super :*Na bellybestfriend jest kalkulator, ktory wylicza ci sredni dobowy przyrost, nawet jesli kolejna bete robilas po kilku dniach, a nie po 48 godzinach. Jeszcze troszke kreska powinna być ciemniejsza od testowej, albo chociaz taka sama.Mi wyszedl pierwszy 9dpo, ale super czuly i byl cien cienia.Ja nie czulam momentu zagniezdzenia. Objawy jakie mialam przed terminem @ to bol podbrzusza i piersi, czyli w zasadzie takie same jak przed @. Konkretniejsze objawy jak sennosc czy mdlosci przyszly pozniej, jak juz o ciazy wiedzialam
Gratuluję kochana! [emoji813]Dziewczyny mam wynik.
Beta 27,77
Progersteron przy okazji zrobiłam i jest na poziomie 38,93
Czyli chyba się udało [emoji846][emoji7]
U mnie chyba w ogole nie przenikaZależy jak ganadotropina kosmówkowa przenika do moczu