reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Migdalove jak tylko masz możliwość to jedz i nie będzie Cię już dreczyla niepewność :) ja zrobię sobie test za tydzień w piątek czyli dwa dni przed @, bo ja mam późno owulacje ok 17 dc. A Wy coś wcześnie macie owulacje dziewczyny a ja tak późno ;-) ;)

reklama
Migdalove jak tylko masz możliwość to jedz i nie będzie Cię już dreczyla niepewność :) ja zrobię sobie test za tydzień w piątek czyli dwa dni przed @, bo ja mam późno owulacje ok 17 dc. A Wy coś wcześnie macie owulacje dziewczyny a ja tak późno ;-) ;)
Ja miałam w poprzednich cyklach owulacje koło 10dc. [emoji23]
Co do bety, to dzisiaj już niestety nie zdążę przez to cholerne zamawianie butów na ślub, bank swirowal i nawet do pracy się spóźnimy. Jutro już nie mam gdzie bo sobota, więc ostatecznie muszę uzbroić się w cierpliwość i czekać. Znając życie niepotrzebnie się nakręcam, ciąży nie będzie. ;)

Jak sie bardzo przypatrzalam, to cos tam niby jest. Szkoda, ze nie masz tego super czulego :pSpokojnie, naprawde na grudniowkach nie raz poruszalysmy temat bolu jak na okres i kazda z dziewczyn tego doswiadczyła :)
Dokładnie. Na samym początku ciąży ból jak na @ jest normalny :)
Macica przyzwyczajona do comiesięcznych cykli i z 'automatu' są skórcze.
Póki nie ma plamien, krwawień to spokojnie magnez i się nie stresować :)

Ja mialam zawsze ok 21-22 dc owulacje...straszne bylo to czekanie.

Ja miałam w poprzednich cyklach owulacje koło 10dc. [emoji23]
Co do bety, to dzisiaj już niestety nie zdążę przez to cholerne zamawianie butów na ślub, bank swirowal i nawet do pracy się spóźnimy. Jutro już nie mam gdzie bo sobota, więc ostatecznie muszę uzbroić się w cierpliwość i czekać. Znając życie niepotrzebnie się nakręcam, ciąży nie będzie. ;)
Ja miałam w 9dc owu teraz [emoji23]

Eh dziewczyny mam czarne myśli. Zaczynam myśleć, że te objawy to wywołuje metformina. Nie wiem dokładnie jak ona tam działa, ale brałam ją ponieważ miała pomóc przy owu i boje sie, że to ona daje takie objawy, że była tak bolesna owu i teraz to co się dzieje [emoji24]

Eh dziś mam wolne więc spałam z 13 h ;o Wczoraj byliśmy nad jeziorem i nie wiem czy to mnie tak zmęczyło ;o o 20 już zasypiałam

reklama
Eh dziewczyny mam czarne myśli. Zaczynam myśleć, że te objawy to wywołuje metformina. Nie wiem dokładnie jak ona tam działa, ale brałam ją ponieważ miała pomóc przy owu i boje sie, że to ona daje takie objawy, że była tak bolesna owu i teraz to co się dzieje [emoji24]
A jakie konkretnie objawy masz na mysli? Ja metformine bralam rok, wiec moze pomoge?

Do góry