reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
ForgetMeeNot ja dzisiaj kciuki mocno trzymam za Ciebie :) pisz później nam tu ładną bete ;)

Właśnie się wybieram i lecę na betę. Testy z dzisiaj wyszły tak. Ten płytkowy o czułości 25. Poza tym to brzuch boli bardzo dzisiaj a cycki to chyba mi eksplodują
IMG_2986.JPG

Załączniki

• IMG_2986.JPG
    IMG_2986.JPG
    193,1 KB · Wyświetleń: 492
Hej wam! Zrobiłam test, niestety nie super czuły, tylko zwykły jo panie w aptece patrzą na mnie jak na kosmite jak chce super czuły test i dały jak zwykle normalny ale już nie miała siły i czasu się spierać.
Na pierwszy rzut oka jedna kreska, ale jak się mocno przyjrzę to widzę cień cienia albo po prostu mam zwidy...

Hej wam! Zrobiłam test, niestety nie super czuły, tylko zwykły jo panie w aptece patrzą na mnie jak na kosmite jak chce super czuły test i dały jak zwykle normalny ale już nie miała siły i czasu się spierać.
Na pierwszy rzut oka jedna kreska, ale jak się mocno przyjrzę to widzę cień cienia albo po prostu mam zwidy...
Pokaż zdjecie :)

Dawaj zdjęcie, rzucimy drugi rzut oka. Tutaj pewnie większość tę kreskę znajdzie. :D

reklama
Do góry