monia_l
Wrześniowe mamy'07
GRATULACJE [emoji3]Dziewczyny mam wynik.
Beta 27,77
Progersteron przy okazji zrobiłam i jest na poziomie 38,93
Czyli chyba się udało [emoji846][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GRATULACJE [emoji3]Dziewczyny mam wynik.
Beta 27,77
To dobrze Ja tez właśnie mam małego, ale czasami mnie pobolewa lewa strona tam gdzie on jest i zastanawiam się czy coś tam się nie dzieje z nim daj Kochana znać co z beta
Ja tez od jakiegoś czasu mam tak ze od owu, pobolewają mnie jajniki raz jeden, raz drugi, ale to nie jest jakiś mocny bolMiałam w tym cyklu bolesną owulacje pierwszy raz w życiu. I od owu utrzymują się takie objawy jak bóle jajników naprzemiennie, najbardziej ten z którego była owulacja, najsilniejsze bóle były w 6dpo i 7dpo i od tamtej pory mam też strasznie spuchnięte piersi i utrzymuje się to wszystko, dziś już 10dpo nie wiem czy to objawy brania metforminy tak teraz o tym myślę czy to może być przez lek, czy może udało się zajść w ciążę [emoji21] Na początku brania leku źle się tylko czułam przez jakis tydzień ale już potem było w porządku.
GRATULACJE!!!!Dziewczyny mam wynik.
Beta 27,77
Gratulacje Kochana!!! Coraz więcej kreseczek ciekawe kiedy ja do Was dołączęDziewczyny mam wynik.
Beta 27,77
Ja tak czuje pierwszy raz w życiu [emoji21] Nigdy nie miałam takJa tez od jakiegoś czasu mam tak ze od owu, pobolewają mnie jajniki raz jeden, raz drugi, ale to nie jest jakiś mocny bol
Dziewczyny mam wynik.
Beta 27,77
Czyli chyba się udało [emoji846][emoji7][
Gratulację:* Widzimy się na lutówkach<3