reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Eh dziewczyny mam czarne myśli. Zaczynam myśleć, że te objawy to wywołuje metformina. Nie wiem dokładnie jak ona tam działa, ale brałam ją ponieważ miała pomóc przy owu i boje sie, że to ona daje takie objawy, że była tak bolesna owu i teraz to co się dzieje [emoji24]
Spokojnie Kochana wrzuć na luz, nie mysl o tym, poczekaj jeszcze te kilka dni i zobaczysz co będzie:happy2: na spokojnie, nie dajmy się zwariować - bo ja już tez za bardzo się nakręcam, a pewnie i tak się rozczaruje...

reklama
A jakie konkretnie objawy masz na mysli? Ja metformine bralam rok, wiec moze pomoge?
Miałam w tym cyklu bolesną owulacje pierwszy raz w życiu. I od owu utrzymują się takie objawy jak bóle jajników naprzemiennie, najbardziej ten z którego była owulacja, najsilniejsze bóle były w 6dpo i 7dpo i od tamtej pory mam też strasznie spuchnięte piersi i utrzymuje się to wszystko, dziś już 10dpo nie wiem czy to objawy brania metforminy tak teraz o tym myślę czy to może być przez lek, czy może udało się zajść w ciążę [emoji21] Na początku brania leku źle się tylko czułam przez jakis tydzień ale już potem było w porządku.

Po prostu od owulacji coś się dzieje i nie wiem czy brać pod uwagę, że to może przez lek tak czuje [emoji21]

Spokojnie Kochana wrzuć na luz, nie mysl o tym, poczekaj jeszcze te kilka dni i zobaczysz co będzie:happy2: na spokojnie, nie dajmy się zwariować - bo ja już tez za bardzo się nakręcam, a pewnie i tak się rozczaruje...
Bo teraz tak myślę i nie wiem czy ten lek może takie objawy powodować, chyba nie jest to lek na stymulacje więc nie powinnam się obawiać to lek typowo pod cukrzycę ale pomaga w pcos więc chyba nie mam co się martwić [emoji21] Ale mam takie przykre myśl, że to może on powodować to wszystko [emoji17]

reklama
Do góry