reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja bylam u lekarza rodzinnego. Ale w takim razie bede musiala sie udac do endokrynologa prywatnie bo moja pani doktor mowila ze jak cos wiem z forum to zebym leczyla sie na forum i jak tu byc madrym dzieki dziewczyny za odpowiedzi. Gdyby nie wy to pewnie staralabym sie do konca zycia mam juz rocznego szkraba i chcielismy zeby mial juz jakies rodzenstwo przed ciaza tez robilam tsh i tez mialam powyzej 4 i dala mi wlasnie jod taki w plynie do smarowania i udalo sie zajsc w ciaze. Tylko pozniej jiz tego nie przypilnowalam i znow problem. Ale pani doktor tego nie widzi. Ahh lekarze co drugi to lepszy

reklama
Eh czuje się słabo. Jestem w rodzinnym domu i właśnie doszło do takiej sprzeczki. Prawie się zalałam łzami może nie powinnam tego tutaj pisać... Mój tata zawsze był tyranem. Właśnie się pokłócili z moim bratem starszym. Prawie doszło do rękoczynów. Jestem tak zestresowana, chyba mam jakiś nerwoból, boli mnie brzuch i mam uczucie jakby w jajniku mi się paliło... [emoji24][emoji24][emoji24] Zaraz się zaleje łzami

Dziewczyny a jak sobie radzicie z silnym bólem przy @? Ten miesiąc to jakaś masakra..... Już mam dość co chwilę jakieś skurcze i mdłości a tylko wezmę coś przeciwbolowego to odrazu wymioty a @ skapa że nie wiem .... Już mam dość dzisiejszego dnia zaraz się wykoncze chyba..... Już dawno nie miałam takiej małpy..... Aby do jutra :-(

Eh czuje się słabo. Jestem w rodzinnym domu i właśnie doszło do takiej sprzeczki. Prawie się zalałam łzami może nie powinnam tego tutaj pisać... Mój tata zawsze był tyranem. Właśnie się pokłócili z moim bratem starszym. Prawie doszło do rękoczynów. Jestem tak zestresowana, chyba mam jakiś nerwoból, boli mnie brzuch i mam uczucie jakby w jajniku mi się paliło... [emoji24][emoji24][emoji24] Zaraz się zaleje łzami
Misia! uspokój się , rozeszli sie, nie doszłodo rękoczynó wyjdz na dwór pospacerój po podwórku pod okiem ludzi... zadzwon moze do koleżanki... cichutko.. mój ojciec katował mnie ponad połowe mojego zycia.. serio wiem co czujesz..

Dziewczyny a jak sobie radzicie z silnym bólem przy @? Ten miesiąc to jakaś masakra..... Już mam dość co chwilę jakieś skurcze i mdłości a tylko wezmę coś przeciwbolowego to odrazu wymioty a @ skapa że nie wiem .... Już mam dość dzisiejszego dnia zaraz się wykoncze chyba..... Już dawno nie miałam takiej małpy..... Aby do jutra :-(
ja pierwszego dnia mały haftuje i kupuje na zmiane, mam tak jebutny skurcz.... i wtedy pomaga mi tylko i wylącznie nospa i termoforek..

Misia! uspokój się , rozeszli sie, nie doszłodo rękoczynó wyjdz na dwór pospacerój po podwórku pod okiem ludzi... zadzwon moze do koleżanki... cichutko.. mój ojciec katował mnie ponad połowe mojego zycia.. serio wiem co czujesz..
Masakra. Eh kochana jestem cała zdenerwowana i zalana łzami. Mój pije odkąd pamiętam. Były różne nieprzyjemne akcje. Interwencje policji [emoji24] Mam ochotę zapaść się pod ziemie i ryczeć. Eh bardzo Ci współczuję [emoji45] niektórzy faceci to skur... Brak mi słów [emoji45] Facet, ojciec który podnosi rękę na swoje dzieci eh...

Jak masz gorzki smak w buzi i pracujesz na polu to może zbyt mało piłaś i się odwodniłaś? Już mi proszę wlać w siebie ze 3 szklanki wody! :)

Masakra. Eh kochana jestem cała zdenerwowana i zalana łzami. Mój pije odkąd pamiętam. Były różne nieprzyjemne akcje. Interwencje policji [emoji24] Mam ochotę zapaść się pod ziemie i ryczeć. Eh bardzo Ci współczuję [emoji45] niektórzy faceci to skur... Brak mi słów [emoji45] Facet, ojciec który podnosi rękę na swoje dzieci eh...
moj tez jest alkoholikiem... na dodatek teraz z ta wiedza terapeutyczną jaka posiadam, wiem, że ma też schizofrenie... a delira to potęguje... przesrane, ale nie marz się! Jesteśmy silne, tyle w życiu przezyłysmy już.. uspokuj się juz, gdybym mogła to już bym Cię utuliłą :*

moj tez jest alkoholikiem... na dodatek teraz z ta wiedza terapeutyczną jaka posiadam, wiem, że ma też schizofrenie... a delira to potęguje... przesrane, ale nie marz się! Jesteśmy silne, tyle w życiu przezyłysmy już.. uspokuj się juz, gdybym mogła to już bym Cię utuliłą :*
Wiesz co mi się wydaje, że z moim też nie wszystko okej przez picie. Ma jakieś filmy. Jak przesadza tak bardziej z alkoholem to już ma filmy. Przestał fakt pić na jakiś czas i był spokój, ale znowu to samo. Eh prawda jesteśmy silne babki! Dziękuję kochana nie wiem co mam napisać, takie miłe słowa [emoji45] Dziękuję Ci z całego serca! [emoji45][emoji17] Eh już dzisiaj schodzę z telefonu, muszę trochę ochłonąć. Buziaki i trzymaj się! ;***** Miłego wieczoru [emoji17]

reklama
Do góry